Legyél te az utcák réme!

Sokak számára nagy meglepetésre az idei év igazán a FIFA jegyében tellik. Először a FIFA Street érkezett, majd az Euro 2012 lophatta be magát szívünkbe. Bár az utóbbi játék letöltehtő tartalom formájában érkezett, mégis a maga nemében mindkét játék forradalmasította a labdarúgó videójátékokat.

streetcover

A FIFA Street szerkesztőségünkbe érkezett PlayStation 3-as verziója alapján, sokak számára csalódás lehet az online játék korlátozottsága. Különös tekintettel arra, hogy leginkább saját együttesünkel szállhatunk csak harcba. Oldalunk hasábjain szervezett kupasorozatunkon ez azonban hatalmas előny lehet. Nemrégiben meghírdetésre került a FIFA STREET 5-A-Side Cup, ami 5-A-Side módban ad lehetőséget a megmérettetésre. A képlet igen egyszerű:

1. Nevezz a saját magad által megalkotott csapattal!
2. Válaszd ki az 5 legjobb játékosod!
3. Mérkőzz meg ellenfeleddel online!

A 5-A-Side szabályait talán senkinek sem kell bemutatnunk. Csapatonként 5 játékos kergeti a labdát egy tetszőlegesen kiválasztott pályán. Az együtteseknek 3 percük lehetőség szerint az ellenfélnél többször a hálóba juttatni a labdát. Döntetlen esetén aranygóllal dől el ki nyerte a mérkőzést.


Hogyan jelentkezhetsz?

Mindenek előtt szükségetek lesz egy aktív regisztrációra az EuroFIFA oldalon, valamint az alábbi linken csatlakoznotok kell a PlayStation 3 Facebook csoportunkhoz is. Ezen a csoporton belül tájékoztatunk minden játékost a verseny pontos lebonyolításával kapcsolatban. Jelenleg több verseny zajlik párhuzamosan, így résen kell lenni, hogy csak a rátok vonatkozó üzeneteket kövessétek lehetőség szerint.

Miután az első bekezdésnek maradéktalanul elegedet tettetek, lépjetek be az EuroFIFA oldalra, majd a “Bajnokságok” menüpont alatt klikkeljetek a “Csatlakozás” gombra. Itt elkell fogadjátok az általános versenyszabályzatot.

Amennyiben kérdésetek támad a jelentkezéssel vagy a kupával kapcsolatban, kérdezzetek minket bátran a hír alatti komment mezőben vagy Facebook rajongói oldalunkon.