Légy te is világhírű játékos!

Bizonyára mindenki vágyik arra, hogy a világ legjobb, leghíresebb és legismertebb fifásaival játszhasson mérkőzéseket. Ez a lehetőség mindenki számára nyitott, így a számotokra is. Hogy mit kell ehhez tenni?

 

Nincs más dolgotok kedves játékosok, mint regisztrálni a www.esl.eu/hu/ oldalon beállítsátok profilotokat, játékoshozzáférésiteket beírjátok és regisztráljatok a www.esl.eu/hu/fifa12/1on1/ladder bajnokságba, ahol egészen a következő játék megjelenéséig tudtok játszani. De nem csak bajnokságban tudtok játszani nevesebb játékosok ellen, hanem barátságos mérkőzések formájában is, ehhez pedig a mIRC nevezetű program szükségeltetik, amelyet le tudtok tölteni a wwww.mirc.com oldalról illetve web chat formában fel tudtok lépni azonnal akár, ha a következő link-re kattintotok:

 

Az oldalunk felső menüsávjában találhatjátok meg a mIRC elnevezésű menüpontot, ahol azonnal csatlakozhattok a legnépszerűbb FIFA csatornákhoz.

  • Nickname: Nickneved, amit használni szeretnél
  • Channels: fifa.hu (Hivatalos Magyar FIFA Csatorna) & esl.fifa (Hivatalos Nemzetközi FIFA Csatorna)

 

Természetesen a mIRC szolgáltatásnak létezik asztali verziója is, melyet a fent megadott oldalról tudtok letölteni. Ennek beállításához hamarosan egy külön cikkben nyújtunk segítséget. Szeretném hangsúlyozni, hogy kicsiny kis hazánk legjobbjai is nap mint nap itt küzdenek meg hazai és külföldi riválisaikkal. Hogy csak néhány nevet említsek meg a legjobbak közül, itt van ReDw1nG, aki legutóbb a Saturnban ért el második helyezést hivatalos versenyen, de szerepelt már több nagy hazai és külföldi versenyen. Gabut nem kell bemutatni, aki hazánkat képviselte több ízben már a World Cyber Games versenyeken. De említhetném még mokosg-ot, aki az FIWC Grand Final-ben ért el csodálatos második helyezést és végül, de nem utolsó sorban Csaszit, aki Dániában ért el második helyezést nemzetközi versenyen és számos hazai és külföldi versenyen való szereplés fűződik nevéhez.

ESL

 

Ha kellően erősnek érzed magad, hogy kilépj akár Te is nemzetközi porondra vagy csak egy kellemes legkörben lévő “család” tagja szeretnél lenni, ahol barátokra és haverokra is szert tehetsz, akkor nincs más hátra, mint a fent említett módon csatlakozz közénk! Minden játékost várunk szeretettel! Amennyiben felkeltettük érdeklődéseiteket és aktív résztvevői lesztek a fifatársadalomnak, akkor különféle díjazású online kupákkal fogjuk garantálni a megmérettetést ESL-en és persze az Eurofifa jóvoltából LAN versenyek keretein belül is megmérkőzhettek egymással!

 

SZABÁLYZAT ÉS LEÍRÁS

 

Sok sikert kívánunk mindenkinek! HAJRÁ MAGYAROK!