Külső után, változik a belső

Ahogy halad előre és növekszik az EuroFIFA, nem kerülhetjük el azokat a felismeréseket, hogy bizonyos rendszereken változtatnunk kell. Az egyik ilyen a kommunikáció és a kapcsolattartás az olvasóinkkal. Mivel ez az oldal azért jött részre, hogy hírt adjon a legfrissebb FIFA-újdonságokról és formálja Magyarország FIFA-közösségét, ehhez pedig a legjobb kommunikációs csatornákra van szükségünk.

Első körben, újra-osztottuk a levelezési rendszerünket.  Amennyiben a játékkal, vagy az oldallal kapcsolatos kérdéseitek vannak, keressétek a szerkesztoseg@eurofifa.hu címet. A rendezvényekkel kapcsolatos információk (legyen az egy rendezvény szervezése, vagy a meghirdetett eseményekkel kapcsolatos információk) az event@eurofifa.com-ra küldött levelek válaszaiból érkeznek meg.  

A közösségi hálózatok szerepe legalább ilyen fontos, így nem mehetünk el a Facebook-oldalunk és az Instagram-fiókunk naprakészségének fejlesztésében és a Twitter fiók újraélesztésében. A három felületet igyekszünk a napokban összehangolni, igy a friss infók már mind a három felületen megjelenhetnek, illetve, külön-külön is bírhatnak egyéni tartalmakkal. 

Ezen csatornák szakszerű működtetéséhez azonban új kollégák segítségét is várnánk, igy aki affinitást érez magában, hogy a magyar FIFA közösséget összefogó oldal tagja legyen, részt vegyen projektjeinkben és támogatná az oldal jövőjét, az jelentkezzen a szerkesztoseg@eurofifa.com, vagy info@eurofifa.com cimeken, illetve az előbb említett Facebook-felületen. 

eurofifawantyou