Küldd be a gólod!

A főoldalon lévő, kissé marketinges szöveg után jöjjön a lényeg. A FIFA-sorozattal, napról-napra rengeteg játékos játszik. Minden játékos szerez gólokat. Mi lehetőséget nyújtunk, hogy az általatok szerzett gólok a nagy közönség elég kerüljenek.

A feladat egyszerű. Mentsd el a gólod, küldd el nekünk a felvételt (lehet az EA szerverére feltöltött videó, vagy a YouTubera feltöltött gól is). A feltételek egyszerűek. Egy játékos, egy körben, csak egy góllal nevezhet (tehát gólválogatások – mivel a YT lehetővé teszi – nem kerülnek a górcsőnk alá). A videó alatt szólhat zene, lehetnek benne látványos vágások, azonban ez nem számít bele a gól értékelésébe. A lényeg tehát a FIFA-s képességeiteken van, nem pedig a szerkesztőin.

Tehát, az e-mail a következőképp nézzen ki: Címzett: info@eurofifa.hu Tárgy: „Küldd be a gólod” videó Text: A videó linkje (embed kódot meg tudjuk oldani, de, ha valaki önszorgalomból elküldi, azt megköszönjük).

Sok sikert kíván az EuroFIFA csapata, mutassátok meg, hogy ti is tudtok olyan látványos, vagy akár látványosabb gólokat, mint amiket az EA összefoglalóiban láthatunk!