Közeledik a demó megjelenése

Kevesebb, mint egy hét és a konzoltulajdonosok letölthetik a FIFA Street demóját. Bár az Electronic Arts több más nagy címet hoz a videójátékok szerelmeseinek márciusban, mégis a FIFA Street minden idők leghangulatosabb sportjátékának ígérkezik. Nézzük mivel találkozhattok a kipróbálható verzióban.
 

 

Azt már korábban is köztudott volt, hogy a demó 28-29-én érkezik. Egész pontosan az Xbox tulajok 28-án kezdhetik kutatni az Live Marketplacet, míg a PS3-asok 29-én a PSN Storet. Ez azért van, mert a PlayStation Store 1 nappal később frissül, így oda csak akkor kerül fel a játék.

Négy csapat közül választhatunk, akikkel lejátszhatunk egy 5 az 5 elleni mérkőzést az Amsterdam Square stadionban. A négy választható csapat a Manchester City, az AC Milan, egy igazi utcai focicsapat, valamint az Adidas All-Star team, amiben szerepel Lionel Messi a játék arca, 12 további labdazsonglőrrel egyetemben.

Azok a FIFA 12 játékosok, akik letöltik a demót kapnak plusz 2000 TP-t az EA Sports Football Clubban. Érdemes gyakorolni, hiszen tavaszi kupasorozatunk alkalmával a FIFA Street kategóriában is kiderül majd, ki uralja igazán az utcákat!
 

phoca thumb l fs1