Karácsonyi Bajnokság: RedwingHUN a győztes!

Bő, három hetesre duzzadó, Karácsonyi Bajnokságunk a végéhez ért. A bajnokság több gól-gazdag meccset hozott, igy például a döntő is, ami a klasszikus angol-magyar eredményét hozta. 6:3, mégpedig Petróczi Donát (RedwingHUN) javára, Nyári Bálint (CerciACM) ellen.

Redwin a magyar FIFA egyik legsikeresebb szereplője, a magyar FIFA-válogatott kapitánya és számos hazai és nemzetközi versenyen is komoly helyezéseket ért el. A bajnokságban Rácz Richárd ellen kezdett és egy magabiztos 4-0-val lépett tovább. A legjobb 8 között csak megismételt meccsen tudta megverni Tátrai Tamást. NariFari, azaz Hegedűs Zoltán volt elődöntős ellenfele, akit egy gólgazdag 4-4 után, 2-1-re győzött le és jutott a döntőbe. 

A döntőbe, ahol a végig szoros meccseket játszó Nyári Bálint volt ellenfele. CerciACM számára az egyedüli, simának tekinthető eredmény egy 2-0 volt, még a legjobb 16 között, utána már csak szoros meccsek következtek, egy 2-1 és egy 4-3 képében. Az elődöntőben a későbbi bronzmeccs vesztesét Schrek Patrikot győzte le (utóbbi 4-0-ás vereséget szenvedett Hegedűs Zoltántól)

Gratulálunk minden résztvevőnek, kiemelten persze a három dobogósnak, Hegedűs Zoltánnak, Nyári Bálintnak és a győztesnek, Redwingnek, azaz Petróczi Donátnak!

fifa