Jönnek a januári transzferek

Kétségtelenül a téli átigazolási időszak szenzációja volt a világbajnok Fernando Torres vörösből kékbe öltözése, vagyis a Chelsea 50 millió fontos csodaigazolása. Nos, most már mindezt kedvenc játékunkban is kiélvezhetjük!

 

A mai napot jelölte ki az EA szokásos téli frissítésük napjául, mellyel játékunk pillanatok alatt naprakész futball-lexikonná válik a legfrissebb valós játékoskereteket alapul véve. Ez nem jelent mást, mint hogy Adebayor, Suarez vagy Edin Dzeko immáron új klubban rúgja a virtuális labdát, ezernyi további változás mellett.

 

Talán későinek tűnhet a majd márciusi kiadás időpontja, azonban ha belegondolunk, hogy mennyi adatot kell átírnia ilyenkor a világszerte több ezerny főt számláló adatbázis-szerkesztő csapatnak, máris érthető a csúsztatott kiadás ténye. Arról nem is beszélve, hogy minden az utolsó kis részletig igyekszik valós lenni, a tesztelési folyamatot pedig még meg sem említettük! Ahogy az ea.com írja, jó munkához idő kell.

 

A konzolos frissítések 18 óra óta elérhetők, míg a PC-s patch a percekben került fel az internetre. A korábbi szokásokkal ellentétben most nincs szükségünk egy fájl letöltésére, a játékon belül kell frissítenünk a kereteket. Ezt a Saját FIFA 11 > Szerkesztés > Keret szerkesztése > Legfrissebb keretek letöltése menüpont alatt tehetjük meg, amennyiben be vagyunk jelentkezve EA Fiókunkkal.

 

A patch egyébként nem csak az átigazolásokat aktualizálja, az őszi szezonbeli formák alapján jópár játékos overall értékét is megváltoztatja, így csökkenhet Drogba és Rooney ratingje is 87-re, Gareth Bale pedig így lehet 81-es helyett 83-as játékos. Természetesen a csapatok átlagos értékei is mozognak így: a Chelsea a Premier League legerősebb csapatává lépve elő beállt a hozzá hasonlóan 83-as Barcelona – Real Madrid duó mellé.

 

fifa11officalpatchillustrated