VB Tippverseny: joja7 sikere!

Joja7 és természetesen Németország sikerével zárult a brazíliai világbajnokság. Érdekesség, hogy korábbi cikkünkben beszámoltunk az Electronic Arts mókájáról, melyben a nyári viadal hivatalos játékával készített erőfelmérést a csapatok között, akkor is német siker született.

A világbajnokság kezdete előtt tippjátékot hirdettünk olvasóink között, melyen mindösszesen 95 különböző játékos vett részt, az általuk leadott tippek alapján alakult ki a végső rangsor. Eszerint a tippverseny kimagasló győztese joja7, aki 228 pontjával, mintegy 12 ponttal előzi meg a második helyet elfoglaló, Mike-ot, akit két ponttal lemaradva mate888 követ a dobogó legalsó fokán. Hatalmas gratuláció illeti őket, hiszen három tippmesterünk mögött is 8 pontos szakadék tátong.

Nagy köszönettel tartozunk természetesen minden lelkes tippelőnknek, mi szerkesztők is nagy elánnal vágtunk neki a küzdelemnek, és lelkesen előzgettük egymást, illetve többé kevésbé olvasóinkat is a tabellán, ezzel örömteli pillanatokat okozva egymásnak. Reméljük hamarosan ismét egymásnak feszülhetünk, talán már az ősszel rajtoló Bajnokok Ligája során.

A végső sorrendet megtekinthetitek a következő hivatkozás segítségével: Végeredmény!