Játssz a FIFA 18-al először!

Az EA SPORTS FIFA 18 megjelenését idén a Konzolvilág, az Universum Póker Center és az EuroFIFA egy országos FIFA bajnokság keretein belül ünnepli meg. Összesen 128 játékos csaphat össze egyenes kieséses rendszerben az országos bajnoki címért és a fifa sorozat legfrissebb darabjáért a választott platformra.

Hosszú idő telt el a legutóbbi hivatalos országos bajnokság óta, amely szintén a Lurdy Ház virtuális pályáin történt. A helyszín ezúttal is a Lurdy Ház lesz, az Universum Póker Center területén. Összesen 10 darab Sony PlayStation 4 konzolon kerülnek lebonyolításra a mérkőzések 2 x 4 perces félidőkkel. A verseny tisztaságáért az EuroFIFA hivatalos játékvezetői felelnek majd, akik Magyarországon eddig teljesen egyedi módon felügyelik majd a mérkőzéseket. Előkerülnek olyan alapvető játékvezetői kellékek, mint a síp, piros és sárga lapok és a stopper óra. A játékosok is kivételesen kényelmes ülőalkalmatosságokról küzdhetik végig a mérkőzéseket FULL HD tévéképernyők előtt. 

Nyeremények szempontjából igyekeztünk minél színesebb díjazást biztosítani a dobogós helyezést elérő játékosok számára. Az első három helyet birtokló játékos FIFA 18 videójátékkal gazdagodik majd egy álatluk választott platformra a Konzolvilág jóvoltából, illetve teljesen egyedien gravírozott érmeket is a nyakukban tudhatnak majd. 

A mérkőzések között lehetőség lesz kipróbálni a FIFA 18 egyéb játékmódjait illetve egy-egy edzőmérkőzést játszani profi játékosokkal. Az Universum Póker Center kivételesen kellemes körülményeket biztosít a rendezvény teljes időtartamára. Lehetőség lesz többek között bowlingozni vagy egy jót üdítőzni a kísérőkkel.

Információk a rendezvényről:
Dátum: 2017. szeptember 29.
Helyszín: 1097 Könyves Kálmán körút, Lurdy Ház, Univerzum Póker Center
Regisztráció: 16:00 – 17:00
Kezdő rúgás: 17:30
Lebonyolítás: egyenes kiesés, 128 fő, egyéni
Szabályzat: http://eurofifa.com/docs/ef_doc2016-12.pdf
Platform: PlayStation 4
Jaték: FIFA 18
Nevezési díj: 1500 HUF / fő (helyszínen fizetendő)
Nyeremény: a dobogós helyezések kapnak érmeket és FIFA 18 játékszoftvert a választott platformra

Lehetőség van online előregisztrációra és helyszíni jelentkezésre is. Természetesen azok a játékosok akik előjelentkezéssel rendelkeznek elsőbbséget kapnak majd a regisztráció során. Amennyiben kérdésetek merülne fel a rendezvénnyel vagy a jelentkezéssel kapcsolatban ne habozzatok írni facebook oldalunk privát csatornáin vagy komment formájában a cikk alatti komment mezőben.

JELENTKEZÉS