ITT A FIFA 19 DEMÓ!

Eljött a napok óta várt pillanat, először nyerhetünk betekintést halandóként is a FIFA 19 kulisszái mögé, ugyanis már letölthető a játék demója!

A játékot már tölthetitek a Microsoft Store-ból, a Playstation Store-ból és természetesen PC-sek az Originről! Mindenképp írjátok meg véleményeteket, mi nagyon vártuk már ezt a pillanatot! Ne feledjétek, Gege is készül nektek, ugyanis este egy Twitch-partira invitál titeket, ahol áttekinti a demóban fellelhető legnagyobb újdonságokat, különbségeket a 18-hoz képest. Ne maradjatok le erről sem!

FRISSÍTÉS: Úgy tűnik a vártnál nagyobb figyelem övezi a játék demóját, ugyanis teljesen lehalt a PS Store rendszere, valamint híreink szerint Xboxon sem tölthető a játék. Mindezek ellenére PC-n minden megerősítés szerint hibátlanul szágult lefelé a 19 próbaverziója. PS4-es játékosok megpróbálhatják ERRE a linkre kattintva webről betenni profiljukba a játékot, de nekünk így sem indul el a letöltés egyelőre.

Ha pedig bejött a demó, a legjobb helyen jártok, hogy a teljes játékot is beszerezzétek! Látogassatok el a Konzolvilág FIFA 19 előrendelési oldalára, hogy a megjelenés napján ingyenesen kiszállított játék mellé még egy exkluzív focis ajándékot is eltehessetek!