Itt a Controller Magazin!

A nagy alapigazságok közé tartozik napjainkban a tény, miszerint a világháló olyannyira behálózza világunkat, hogy néhány kattintás után mindenki megtalálhatja a saját érdeklődési körének megfelelő közösségi csoportokat. Ennek ellenére akad még rendesen lefedetlen terület, illetve az élet faramuci játékának köszönhetően egy-egy kezdeményezés eltűnik, hogy aztán egy újabb lépjen a helyére sokkal jobb minőségben és nagyobb lendülettel. Nincs ez másként a 2014. novemberében debütált Controller Magazin esetében sem, ami a konzol-játékok kedvelői számára nyújt exkluzív olvasnivalót. 

 

Mi az a “Controller Magazin”?

Egy havi rendszerességgel megjelenő nyomtatott formátum bemutatókkal, kritikákkal és sok más érdekességgel fűszerezve. Valószínűleg minden kevdes olvasónk került már olyan szituációba, hogy kedvenc konzolboltja polcait böngészve próbált választani egy izgalmas játékot az esős vasárnap délutánokra. Többek között erre is megoldást nyújt a Controller Magazin, mivel összegyűjti az olvasók számára a legnagyobb címeket. Rohanó digitális világunkban igazi felüdülésnek számíthat egy rendszerezett információmennyiséget nyomtatott formában olvasni.

És mi lesz a PC-sekkel?

A Magazin szerkesztői igyekeznek a látószöget olyan szélesre állítani, hogy a multiplatform játékok esetében említést kaphasson a személyi számítógépekre megjelenő verzió is. A fő csapás irány a magazin szempontjából azonban a konzolos játékosokat jelenti. 

Hogyan juthatok hozzá?

Többek között az EuroFIFA havi rendszerességgel megjelenő FIFA Bajnokságának soron következő versenynapján is megvásárolható lesz a Controller Magazin legfrissebb kiadása. E mellett pedig olyan konzolboltokban mint a Console Corner és az újságárusoknál is beszerezhető a lap.

Amennyiben többet szeretnél tudni a kiadványról látogass el a hivatalos weboldalukra vagy kérdezz minket a hír alatti komment mezőbe, a Kispadon vagy facebook csatornáinkon.

CTRL_B1_2014NOV