Ismét FIFA Klub!

A FIFA 13 tiszteletére, hosszú idő után, ismét megrendezésre kerül a legnépszerűbb offline FIFA-verseny a FIFA KLUB! Ezúttal még nagyobb helyszínen, még több résztvevővel!

Aki nem tudná, a FIFA KLUB az EuroFIFA és az Electronic Arts közös kezdeményezése, a magyar FIFA közösség összefogásáért és versenylehetőség biztosításáért, értékes nyereményekért!

A FIFA KLUB új szezonja 2012. október 6-án kezdődik, nem a megszokott helyen, hanem a Budapesti Nemzetközi Vásár keretében megtartott Game4All rendezvényen, a Hungexpón. A részvétel előregisztrációhoz kötött, amit a FIFA KLUB honlapján tudtok megtenni, limitálva, 256 nevezőig. A megerősítő e-mailt kézzel küldjük ki, erre fel is hívjuk a figyelmet, így, ha nem kaptok egyből levelet nem kel pánikolni, feldolgozás alatt van.

A szabályzat rutinos versenyzőink számára már ismert, PlayStation 3 konzolokon, 2×4 perces félidőkkel, egyeneskieséssel döntjük el, hogy ki lesz a legjobb, kik nyerik a FIFA 13 játékokat. A részletes szabályzatot mindenképp tekintsétek át, és vegyétek tudomásul nevezés előtt!

Helyszín: Hungexpó, Bp. X. kerület Albertirsai út 5.
Időpont: Október 6. 10:00
Regisztráció: 10:00-11:00

Várunk mindenkit egy nagyszerű FIFA-zásra, nyerd meg Te a FIFA 13-at egyikét!

A regisztrációhoz kattints ide