Indul az új szezon!

Szeptember 28. után a 13-as szám fénylik majd a FIFA után, az EuroFIFA pedig már a 3.0-ás verziószámmal jelentkezik. Így igaz, immárom harmadik alkalommal frissítjük oldalunkat, ezzel szélesítve szolgáltatásainkat és szolgálva benneteket.

Folyamatosan várjuk a külsőségekkel kapcsolatos visszajelzéseket, szeretnénk ha ez az oldal nem csak szerkesztőségünk otthona lenne, hanem Ti, FIFA Fejek is kivennétek részeteket belőle. Igyekeztünk felmérni az igényeket az előző évad során begyűjtött adatokból, így most már büszkén jelenthetjük be hivatalosan is a mobileszközök támogatottságát! Ezentúl minden mobileszközön, legyen az okostelefon vagy táblagép, azonnal értesülhetsz a legfrissebb hírekről a FIFA világából és érheted el oldalunk szolgáltatásait maximálisan.

 

 

Veterán és nosztalgiázni kívánó olvasóinkat megleptük egy továbbfejlesztett hírarchívummal, ahol minden főbb FIFA résszel kapcsolatos híreinket tudjátok nyomon követni. Az idei évben ezzel kapcsolatban további célkitűzésünk, hogy az egyes speciális kiadásokról is értesítsünk benneteket a lehető legletisztultabb módon.

Online Bajnokság tekintetében egyenlőre nagyobb változtatásokat nem eszközöltünk, továbbra is a 2.0-ás motor pöfög alatta. Viszont még karácsony előtt ez a részleg is fejlődni fog, ezért érdemes lesz velünk maradni e tekintetben is.

Magyarországon is egyre jobban növekednek a különbőző Facebook-tól eltérő közösségi médiák, mint a Twitter vagy a Google+. Ezeket is maradéktalanul integráltuk a megújult weboldalunkba. Lesznek majd olyan exklúzív információk, melyekre csak ezeken a kiegészítő csatornákon keresztül tehettek szert. Érdemes tehát azonnal feliratkozni!

FIFA História rovatunk most mégjobb minőségben vár benneteket. A következő hetekben kiegészülve az EA SPORTS összes eddig kiadott labdarúgással kapcsolatos játékprogramjával. Szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy akár Ti is közreműködhettek adatbázisunk bővítésében. Amennyiben szeretnétek, ha saját véleményetek vagy egy általatok birtokolt információ is szerepelne a história rovatban, akkor ne habozzatok és írjatok e-mailt nekünk!

 

Legbüszkébbek az offline rendezvényeinkre vagyunk. Nagyon sokatoktól kaptunk igen pozitív visszajelzéseket és az Electronic Arts-al közösen idén is maximális fordulatszámon pörögnek majd a FIFA játékkal kapcsolatos rendezvények. A Magyar FIFA Közösség hivatalos képviselőjeként, az oldalunk logója által fémjelzett eseményekre a megjelenés minden elvetemült FIFA Fejnek kötelező! Első megmérettetés az új szezonban a visszatérő FIFA Klub!