Idén szeretjük a focit!

“A FIFA International Soccer-ben minden benne van… tapasztalatból fakadó siker!” Ezzel a szlogennel indult útjának a FIFA sorozat 1993 július 15-én. Akkoriban még nem ősszel érkeztek a nagy címek és még sokan Sega rendszereken játszottak. Az évek során mindig meghatározó szerepet játszott az aktuális évre választott mottó, mely beleivódott a játékba. Kiemelve annak legfőbb újdonságait.

 

fifa12-dzs-logo-2
Az 1996-ban megjelent FIFA 97 például “Rögzített Élmények” alcímmel került a boltok polcaira, az akkor debütáló angol kommentátor párossal Jhon Motson-nal és Andy Grey-el. A mottó egyébként az új audió hatásokat kívánta kiemelni a játékban, az addig még nem tapasztalt számú játszahtó bajnokságok mellett.

 
Aztán 2002-ben berobbant a FIFA 2003, melynek egy igen aktuális szlogenje fénylett a dobozon “Légy a 12-ik játékos!” Talán a tavalyi szlogenből kifolyólag, lehetett volna akár ez is a FIFA 12 alcíme idén. Azonban az Electronic Arts minden szempontból új játékot szeretne a publikumnak ajándékozni. Így az idei rész mottója angol nyelven a következő:

 
“Love Football Play Football”

 
Most pedig kedves olvasó Te következel! Várjuk a javaslatokat itt a cikkünk alatt a kommentek mezőben. Fontos, hogy nem Facebook rajongói oldlaunkon, hogy Te milyen magyar fordítást javasolnál erre a brilliáns címre? A legjobbaknak akár esélyük is lehet bekerülni az EA kosarába, és a magyarországi reklámkampány alatt még akár a Te ötletedet is használhatják a játék marketingesei.

 
Idén tehát az már biztos, hogy nem 12 emberből áll majd a kezdőcsapat és attól sme kell tartani, hogy csak egyedül leszünk a pályán (FIFA 2000 szlogen – “It’s only us!”). Várjuk tehát az ötletes hozzászólásokat és a véleményeket is az új grafikáról, mely idén egy csodás kis sál lesz. Mert mind tudjuk mi az első dolgunk mikor csapatunk megnyeri a BL-t? Kikapcsoljuk a konzolt… 🙂

 

PastedGraphic-1