Hozzánk bármivel beléphetsz

Bizonyára sokan emlékeztek még a régi szép időkre, amikor hosszas fáradozás és e-mail cím megerősítés után tudtatok csak sikeresen regisztrált felhasználóvá válni kedvenc weboldalaitokon. Ez mára azonban itt az EuroFIFA oldalon gyökeresen megváltozott. Lássuk miként lehettek tagjai oldalunknak akár egy kattintással, már a cikk elolvasása után vagy akár közben is.

 

Természetesen tisztába vagyunk azzal, hogy egyszerre csak egy felhasználót szeretnétek alávetni az újdonságok áradatának. Ezért egyfajta felsorolás formájába öntöttük a lehetőségeket. Így legördülve azonnal kiválaszthatjátok, Ti melyik szolgáltatón keresztül szeretnétek csatlakozni.

 

Facebook

Minden “lázadás” ellenére, szinte minden földi élőlénynek vagy legalábbis humanoidnak van Facebook felhasználója. Ezért oldalunk egyik legenergiatakarékosabb tulajdonsága a Facebook profillal történő interakció. Alap esetben ha bejelentkezett állapotban vagytok a Facebook oldalon, akkor hozzászólhattok minden cikkünkhöz és lájkolhatjátok is azokat! Azonban ez nem jogosít fel Titeket a Fórum és egyéb kiemelt szolgáltatásaink igénybevételére.
Így a leggyorsabb módja a csatlakozsának a Facebook gombra való kattintás. Ezekután csak elkell fogadjátok a felugró ablakon megjelenő feltételeket. Az EuroFIFA Project programazói természetesen kiemelten kezelik ezeket a regisztrációkat és napi szinten megbizonyosodnak arról, hogy nem áraszt el Titeket kéretlen üzenetek sora miközben a Facebook-ot böngészitek.

Fontos kritérium: Minden felhasználónak kötelessége beállítani saját Facebook felhasználói nevét regisztráció előtt. Ezt a Facebook felhasználói profilotok szerkesztésénél tehetitek meg!

 

gmail

Mi itt az EuroFIFA oldalon a szabad szellemiséget képviseljük. Ezért is tartjuk fontosnak minden felhasználó szabadságát és alternatív megoldásokhoz való jogát. Egyre többen döntenek úgy, hogy a Google által biztosított szolgáltatások sokkal megbízhatóbbak és gyorsabbak mint egyéb más versenytársaiké. Ezért mindenképpen fontosnak tartjuk a G-mail fiókok támogatását belépésnél.

Nincs más dolgotok, mint a felhasnálói mezőbe beírni G-mail felhasználói neveteket (‘@gmail.com’ nélkül!) és a jelszavatokat melyet G-mail fiókotokhoz használtok. Ezekután a belépés gombra bökve azonnal regisztrált felhasználóvá váltok az oldalon. Ezután hozzáférést kaptok automatikusan Google kalendáriumunkhoz és egyéb Google alapú szolgáltatásainkhoz.

Fontos kritérium: Minden felhasználó köteles megadni egyéb adatait a “Profilom” menüpont alatt. Ezek elmulasztása kellemetlenségekkel vagy nem várt korlátozásokkal járhat egyes szolgáltatásinkat tekintve.

 

regkep

 

Reméljük mindenki örömét leli majd oldalunkon dinamikusan fejlődő lehetőségeiben. Amennyiben javaslatotok támad a jövőre nézve vagy esetleg más módon is szeretnétek regisztrálni az oldalra, írjátok meg nekünk itt a cikk alatti komment mezőbe. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül igyekeznek reagálni az olvasói véleményekre!