Honvéd játékos sikerével zárult a FIFA 19 Launch party

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is Launch partyval köszöntöttük az új játékot, ezúttal a FIFA 19-et. A bajnokságra ezúttal is szép számmal érkeztek lelkes amatőr és vérbeli profi játékosok egyaránt.

Az idei szezonnyitó rendezvényünk helyszíne a Hi5 pub volt, ahol a versenyzők színvonalas körülmények között küzdhettek meg egymással. A bajnokság fő támogatója, a Konzolvilág ezúttal is a legkorszerűbb eszközöket biztosította a mérkőzések zökkenőmentes lebonyolításához, az összecsapások egy időben 10 játékálláson zajlottak.

A kupa egyenes kieséses rendszerben zajlott, így mindvégig kiélezett küzdelmet láthattunk. A bajnokság tétje a Konzolvilág jóvoltából 20.000 Ft értékű vásárlási pont, egy Ronaldo mez, valamint az EuroFIFA serlege volt. A második, illetve harmadik helyezettek érmekkel és Konzolvilág pontokkal gazdagodtak.

A megmérettetésen számos hazai e-sport klub játékosai is képviseltették magukat, többek között a Budapest Honvéd, a DVSC és az Újpest egyes kiváló e-sportolói is kontrollert ragadtak. Az új játék, valamint az egymeccses rendszer azonban lehetőséget adott a hobbi-játékosoknak, hogy meglepetést okozzanak egy-egy összecsapáson. A végig lenyűgöző higgadtsággal játszó Redwinget ennek ellenére senki sem tudta megállítani. Redwing sokadik alkalommal diadalmaskodott EuroFIFA rendezésű versenyen, megkérdeztük mi a titka sikereinek, illetve megkértük, hogy értékelje a szombati szereplését, valamint beszéljen pár szót az idei szezonbeli terveiről.

Igen, nagyon kedvelem az EuroFIFA rendezésű versenyeket főként a profi szervezés és a hangulat miatt, ez biztosan közrejátszik a sikerekben is. Ezen kívül ezt a versenyt főként a több évtizedes tapasztalatomnak köszönhettem, de persze ez önmagában kevés, az idei játék jobban fekszik, és menet közben megtaláltam a megfelelő taktikát is. Az egyik meccsemen ugyanis 2:0-ás hátrányban voltam a 70. percben, onnan sikerült fordítanom egy taktikai módosításnak köszönhetően, onnantól pedig egyre jobban éreztem a játékot. Nagyon örülök, hogy ilyen szépen tudtam indítani ezt az évet, sokat jelent a Honvéd támogatása, szeretnék a jövőben is megfelelni az elvárásoknak, és méltóan képviselni a klubot. – Értékelt a Honvéd játékosa.

A Hi5-ban a szurkolók is  átélhették az izgalmakat.

Redwing a fináléban Franciaországot irányítva Laceval találkozott, a mérkőzést a Lace által vezérelt Real Madrid kezdte jobban, de Redwing 0-1-ről fordítva, 3-1-re nyerte a mindent eldöntő összecsapást, sikerével pedig az első magyar FIFA 19 kupa bajnoka lett.

A bajnokság végeredménye:

1. helyezett: Redwing
2. helyezett: Lace
3. helyezett: Armani
4. helyezett: Friii PenáltiZz

Részletek és ágrajz: www.eurofifa.hu/offline

Továbbra is van lehetőség megvásárolni a FIFA 19 játékszoftvert partnerünktől a Konzolvilágtól. A többiek már elkezdték az új szezont, ne maradj le te sem!