Hódítsd meg Európát!

A FIFA sorozat legnagyobb varázsa mindig is a plusz tartalmak érkezésében rejlett. Ez az év tényleg a FIFA jegyében tellik, minden virtuális fociért rajongó körében. Nem sokkal szilveszter után érkezett az utcai focik legnagyobb királya a FIFASTREET, amely a rég elveszett beltéri és kültéri underground labdarúgást karolta fel. Ezzel nem volt teljes a kép! Ám a hiányérzet ma végleg megszűnik: itt az Európa Bajnokság hivatalos videójátéka letölthető formában!

Nem is szeretnék ünneprontó lenni, de az Egyesült Államokbeli frissítésektől való eltérések miatt előfordulhat, hogy egyes rendszereken csak a holnapi nap folyamán lesz elérhető ez a remekbeszabott kiegészítés a FIFA 12 játékhoz. Ha a profi játékosoknak még nem is, de minden lelkes amatőrnek érdemes megtisztogatni a polcon heverő FIFA 12-t! Az új megjelenési formátum mellé, vadonatúj játékmódok is társulnak. Előző cikkeinkből kiderül, miként hódíthatjátok meg Európát a rizikóhoz hasonló módon. Természetesen attól még, hogy a FIFA 12 teljesjátékba épül ez a letölthető csomag (javasoljuk a DLC magyar rövidítésének bevezetését: LCS néven – a szerk.) tökéletesen EB színekeben fog pompázni. Ezen kívül a kommentátorok is új sorokat olvasnak fel nekünk, hogy annál jobban átélhessük a kontinens legnagyobb labdarúgó összecsapását. Azok akik esetleg az 576kbyte jóvoltából jutnak majd hozzá a tartalomhoz, egy kis oktató fülön keresztül nézhetik majd meg hogyan válthatják be a kapott kódot. Elképzelhető, hogy sok helyen dobozban árusítják majd az LCS-t. Lemez és/vagy FIFA 12 NEM található majd ebben a dobozban, csupán egy aktiváló kóddal gazdagodunk!

Euro 2012
Az árazásról már írtunk, azonban itt egy tipp a PlayStation 3 tulajdonosoknak: 5990 HUF – és elérhető lesz a magyar üzletből is természetesen! Amint szerlesztőségünkbe érkezik ez az egyedülálló kiegészítés természetesen górcső alá vesszük majd a lehető legtöbb platformon. Ti is írjátok meg véleményeiteket itt a hír alatti mezőkben, amit eljuttatunk a készítőknek. Így lesz min gondolkozniuk a következő 4 évben! EURÓPA BAJNOKSÁGRA FEL!