Hibrid foci bajnokság ismét!

Az előző szezonban már mi is beszámoltunk róla, hogy útnak indult egy rendhagyó kezdeményezés BeYourPlayer néven. 6 perc FIFA és 8 perc foci a képlet, ahol nem csupán a virtuális pályán hanem valódi körülmények között is bizonyítani kell a csapatoknak. Lássuk tehát mivel készülnek idén a szervezők azoknak akik elég bátornak bizonyulnak versenybe szállni a dobogó legfelsőbb fokáért.

A következő verseny 2017. november 11-én kerül megrendezésre a debreceni DESOK csarnokban. Jelentkezni a BeYourPlayer hivatalos weboldalán keresztül lehet. Összesen 6 fős csapatokat várnak a szervezők, ahol előre meg kell nevezni a csapatkapitányt is. Külön extra a nevezéssel kapcsolatban, hogy meg kell adjuk ruha méreteinket is. Ugyanis a nevezés díj tartalmaz majd egy egyedi pólót is, ami örök emlék marad a csapat számára.

Ahogyan azt a bevezetőben már említettük, a bajnokság célja a virtuális és a valós labdarúgás népszerűsítése, összekapcsolása rendkívül kreatív módon. A BeYourPlayer EA SPORTS FIFA 18 mérkőzésekre alkalmazott szabályzata a hivatalos EuroFIFA Offline Versenyszabályzat alapján került kidolgozásra. Ezzel a szervezők garantálják a tiszta játékot és az esélyegyenlőséget a verseny folyamán. Fontos megjegyezni, hogy nem elég a virtuális pályán jól teljesíteni. A mérkőzés második felét valós körülmények között kell lejátszani, ami lehetőséget biztosíthat az eredmény megfordítására is ha a 4 perces félidők során esetleg nem lenne lehetőség elég találatot szerezni a digitális világban.

Mindenki számára jó szívvel ajánljuk ezt a kezdeményezést. Kalandra fel és nevezzetek Ti is a BeYourPlayer következő versenyére illetve kövessétek őket facebook-on a legfrissebb információkért cserébe!