Hibrid FIFA bajnokság nevezés!

Veterán olvasóink emlékezhetnek még a 4v4 Foci kupára, amelyet sajnos parkoló pályára kellett küldenünk. Egy fiatal csapat most újra szeretné éleszteni a hibrid FIFA bajnokságokat. Hamarosan újra labdába rúghatunk úgy a pályán, mint a virtuális gyepszőnyegen is.

A nevezés nagyon egyszerű, csupán egy online elérhető űrlapot kell kitöltenünk. Összesen 6 játékos regisztrálhat egy csapatba, ahol még egy helyettest is ki kell neveznünk csapatkapitányi teendőink ellátására. Külön jó pont, hogy a nevezés során pólóméreteinket is rögzítik a szervezők így senkire nem lesz szűk a csapatmez. 

A játék menet a már említett hibrid bajnokságokra jellemző 1 x 6 perces FIFA 17 mérkőzések és 1 x 8 perc valódi foci kompozíciójából épül fel. A virtuális pályán elért eredményt tovább örökítik a valós mérkőzésre. Így az pontosan onnan kezdődik, ahol a FIFA 17-ben abba maradt. Nem elég jól játzsani a konzolon, a foci pályán is helyt kell tudni állni!

Szabályok tekintetében az EuroFIFA által bevezett hivatalos offline versenyszabályzat nyomvonalát követi a rendezvény. Apróbb módosítások a lebonyolítás miatt előfordulhatnak. Mindenképpen érdemes figyelmesen átolvasni mindkét játékrész szabályzatát.

Kalandra fel! Írjátok meg véleményeteket, tapasztalataitokat a rendezvénnyel kapcsolatban a hír alatti komment mezőbe vagy facebook-on!

NEVEZÉS ÉS INFORMÁCIÓK