HétMeccse | Újratervezve

Vegyünk egy rovatot, amiben FIFA-meccseket nézhettek. Ez volt eddig a HétMeccse rovat. Vegyünk most egy olyan rovatot, amiben multi-meccseket nézhettek. Ez már izgalmasabb. Vegyünk egy olyan rovatot, amiben ti dönthetitek el, hogy melyik csapattal menjek neki az ellefélnek!

A HétMeccse nem volt (eddig)a legkomplexebb sorozatom, ezért is döntöttem úgy, hogy ideje részben interaktivabbá, részben érdekesebbé tenni. Minden hét elején tenni fogok ki egy bejegyzést az EuroFIFA Facebook-oldalára, ahol eldönthetitek, 3 csapat közül, (illetve, ha egy komment több like-ot, vagy szavazatot kap, mint az alapötleteim, akkor onnan), hogy melyik csapattal is játsszak egy netes meccset.

Ezt felveszem, majd némi utókommentárral feltöltöm nektek. Egyenlőre heti egy ilyen videóval számolok, viszont meglepetésekkel is jövök. Érdemes lesz figyelni a már emlegetett Facebook-felületet, mert lehet, hogy egy spontán ötlettől vezérelve, közületek keresek majd ellenfelet! Ilyenkor nem lesz más dolgotok, mint elküldeni privát-üzenetben az origin-felhasználóneveteket, én felveszlek titeket és mehet a játék.

Ennyit előzetesben, holnap jön az első szavazás!