HétMeccse: Théo vs. Kaktusz11

Nagyjából két héttel ez előtt a következő üzenet fogadta az olvasókat az EuroFIFA Facebook oldalán: “Fiúk, lányok! Az első, aki elküldi privát üzenetben az Origin felhasználónevét, azzal játszok egy meccset!  Avagy, ki szeretne az első ellenfél lenni a HétMeccse rovatban?”. Nos, ennek a videónak mára érett össze az anyaga!

Kaktusz11, azaz Soha Máté volt az első jelentkező erre a feladatra. Pár percnyi egyeztetés és az Originek összehangolása után el is indulhatott a mérkőzés. Igyekeztem a magyar mém-hadsereg egyik kedvenc figuráját is belevonni a videóba, igy a Notts County-ra azaz Bajner Bálint csapatára esett a választásom. Hál’égnek Máté nem volt annyira szadista, hogy egy több csillagos ellenfelet válasszon nekem, igy “csak” egy Angol harmadik ligás rangadót láthattok, nem pedig egy élveboncolást.

A mérkőzésről összefoglalót láthattok az én kommentálásommal (jegyzem meg, a mikrofonom szeszélyesebb, mint a tavaszi időjárás, igy a háttérzúgás problémája ismét előjött), illetve az elején egy kis “face-cam” részlettel. 

A videóval kapcsolatban szeretném a véleményeteket kérni. Mit gondoltok, mivel javithatnánk, alakithatnánk ezt a rovatot? Válaszaitokat várjuk kommentben itt, vagy Facebookon!