Hamarosan startol a Hibrid foci bajnokság!

Már csak pár nap van hátra a 2017-es év egyik legizgalmasabb FIFA-s rendezvényéig, melynek a debreceni DESOK csarnok ad otthont. A bajnokság részleteiről korábbi cikkünkben már beszámoltunk, de szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy a jelentkezés a holnapi nap végén lezárul. Tehát aki eddig habozott, már nem sokáig teheti, jelentkezzetek még ma a nem mindennapi bajnokságra!

6 perc FIFA és 8 perc foci a képlet, ahol nem csupán a virtuális pályán hanem valódi körülmények között is bizonyítani kell a csapatoknak. A bajnokság részleteiről korábbi cikkünkben olvashattok.

Elhoztuk Nektek a bajnokság plakátját, melyen a legfontosabb infók olvashatók!

A bajnokságon megközelítőleg 30 csapatra lehet számítani, melyek között több “profi” klub is tiszteletét teszi. A nyeremények mellett a jó hangulatra és a magas színvonalra is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők, tehát nem érdemes kihagyni a megmérettetést. Nevezni szerdáig van lehetőség, a sorsolásra pedig pénteken kerítenek sort, kezdőrúgás pedig szombaton 8 órakor lesz.

A BeYourPlayer EA SPORTS FIFA 18 mérkőzésekre alkalmazott szabályzata a hivatalos EuroFIFA Offline Versenyszabályzatalapján került kidolgozásra. Ezzel a szervezők garantálják a tiszta játékot és az esélyegyenlőséget a verseny folyamán.

Kalandra fel és nevezzetek Ti is a BeYourPlayer következő versenyére illetve kövessétek őket facebook-on a legfrissebb információkért cserébe! Jelentkezni a BeYourPlayer hivatalos weboldalán keresztül lehet.