Hallgasd a FIFA 19 zenéit a Spotify-on!

A jó zenék a sorozat indulása óta a FIFA-játékok örök velejárói, számos dalból csináltak slágert a virtuális focisták labdakergetésével eltelt órák. Idén szerintetek miből lesz toplistás dal a szelekcióból?

Hosszasan sorolhatnánk kedvenceinket a játék valahavolt legjobb zenéi közül, de alighanem elég megemlítenünk Fatboy Slim Rockafeller Skankjét, az Apollo440 Stop the Rockját, hogy például a The Caesars Jerk it outjáról ne is beszéljünk – és mindannyian tudjuk, miről van szó.

A 19 zenei választéka hangulatában egy az egyben visszaadja az előző évek FIFA-it. Ha nem figyelünk oda, simán azt hihetjük, hogy valamelyik korábbi játék soundtrackje szól, mégis olyan finomságokkal van teli, amik teljesen egyedivé teszik ezévben is ezt a komoly szelekciót. A sztárok pedig ezúttal is ott figyelnek minden egyes dallam mögött: ebben az évben – csak, hogy a legnagyobbakat soroljuk – találkozhattok Sia, Diplo, a Gorillaz, Childish Gambino vagy a Yolanda Be Cool egy-egy számával is. De mint tudjuk, a FIFA-zenék közül sose a hírességek által készítettek maradnak meg legjobban a fejünkben…

Elhoztuk nektek ezeket a dalokat egy komoly Spotify playlisten, hogy bárhol hallgathassátok a jól sikerült zenei választékot! Jó szórakozást!