FUT 15 – A hét csapata #8

 

 

Egy komolyabb kihagyás után visszatér a “Hét csapata” az EuroFIFA-ra. Bár a csapatok heti elemzése igy sem lesz állandó, minden bizonnyal érdekes lehet végignézni az EA eheti választásán.

A kapuban a Colo Colo kapusa, Villar áll, előtte három védővel. A Chambers Mustafi és Danilo  alkotta trió nem tűnik a legbiztosabb hármasnak, ám minden bizonnyal jól támogatja őket Wanyama, a Southampton védekező középpályása.

A támadósor a hétvégén brilliáns játékot bemutató James-el kezdődik, majd a ‘Gladbachal nagyszerű szezont futó Herrmann és szintén német ligás Perisic kiséri a támadásokat. A támadó sorra nem lehet panasz. Henry tapasztalata és aktuális formája jól kiegésziti a csapatba talán meglepetésre kerülő Emenike játékát. Ezt a párost megfűszerezték Antoine Griezmann játékával, aki kezdi megszolgálni az árát a matracosoknál.

A pad egy kicsit “unalmasra” sikeredett. Természetesen, az ott ülő játékosok is remek formát mutattak a hétvégén, vegyük például De Cegliet aki az Inter ellen duplázott. Szerepel még a padon Hernani a Guimaraes játékosa, valamint a Barca-verő Celta kapusa Sergio is!

Ti játszottatok a hét csapata ellen?  

B1r60SIIIAAONti