FUT 14: Gameplay videó

Fél órás videó az EA TV jóvoltából, melyben láthatóak a FUT 14 újdonságai, legendái, egy FIFA 14 mérkőzés két híres játékossal, és egy kis Gamescomos sorbanállással.

Gőzerővel dolgozott idén az EA TV stábja élen a két műsorvezetővel, Jeannine Michaelsen és Amiaz Habtu tett azért, hogy az otthon maradt rajongókat megfelelő tartalmakkal szórakoztassa. A most közölt 30 perces videó elején interjút készítenek a FIFA Ultimate Team producerével Marcel Kuhnnal. Az interjú során bemutatja a FUT legnagyobb újdonságát az új kémiai rendszert (Chemistry Styles), amit annak érdekében vezettek be, hogy ne csak a legjobb játékosokat gyűjtsétek össze a csapataitokba, hanem figyeljetek a tökéletes összhangra, ezzel is a valós focihoz közeledve.

Szintén a FUT 14-hez kapcsolódva a FUT Legends-ben szereplők közül 3 legenda is feltűnik, Ruud Gullit ezúttal rövid hajjal beszél videojáték szokásairól Fredrik Ljunberg mellett, valamint természetesen nyilatkozik a németek kedvence, Lothar Matthaus is.

A videó utolsó részében egy profik által játszott FIFA 14 meccset tekinthettek meg. Egyikük a YouTube világából jól ismert NepetheZ, míg ellenfele az első Virtual Bundesliga győztese Kevin Assia. A mérkőzést csak Melonie Mac szakítja félbe egy kis időre, amíg bemutatja a Gamescomon sorban álló tömegeket és rövid interjúkat készít velük.