FIWC13 Döntő – Szavazz a helyszínre!

Amsterdam, Berlin, Los Angeles és Dubai. A FIFA Interactive World Cup rendezői már több varázslatos helyre vitték már el ezt a világra szóló tornát, ahol a földkerekség legjobb virtuális focistáit csodálhatta meg a közönség. Habár a FIWC 2013-as kiadásának kezdetéig még van idő hátra, meg van a lehetőségetek, hogy meghozzatok egy fontos döntést : Melyik városban rendezzék idén a Nagydöntőt ?

A torna történetében először, a szervezők azzal kedveskednek a FIFA közösségnek, hogy rájuk bízzák a döntést a FIWC 2013 végső helyszínéről. Így van ! Nektek is meg van az a lehetőségetek, hogy a három megmaradt jelölt valamelyikére voksoljatok. A három jelölt pedig nem más mint :
London, Róma és Madrid. Lenyűgöző helyek egy lenyűgöző eseménynek. Mind a három város egy hihetetlen élményt jelentene a döntő résztvevőinek. Te melyiket választanád?

Egy tökéletes helyszín
Adam Winster, korábbi brit bajnok és FIWC11 elődöntős, úgy véli, hogy London lenne a megfelelő helyszín a FIWC következő szezonjának végső döntőjére. “Ez egy ideális hely, hiszen a várost rendkívüli sokféleség övezi. Heteket is eltölthetsz akár és még mindíg úgy fogod érezni magad, mintha csak egy kis részét ismernéd a városnak… mi több az Olimpiának köszönhetően már egy stadiont sem kell felújítanunk a FIWC13 kedvéért.”-nyilatkozta Winster.

Az örök város
Annak ősi látványosságaival, kulináris tradíciójával és a futball iránti szenvedélyével Róma egy elegáns és izgalmas választás lenne. Az örök város már rengeteg történelmi futball eseménynek adott otthont, magába foglalva a FIFA Világ Kupa™ 1934-es és 1990-es döntőjét. “Mi olaszok híresek vagyunk a vendégszeretetünkről, a futball iránti imádatunkról és a lenyűgöző nyarakról.” – nyilatkozta Mattia Guarracino a FIWC10 egyik volt döntőse. “Melyik lehetne jobb Rómánál ?”

Legendák otthona
Alfonso Ramos, a FIFA Interactive World Cup címvédője szerint elképesztő lenne ha a spanyol főváros adhatna otthont a döntőnek. “Madrid lenne a legjobb hely a FIWC döntőjének, hiszen így hazai pályán szerezhetném meg harmadik címemet. Így hogy otthon játszhatnám a döntőt, még nehezebb lenne legyőzni.” – nyilatkozta a kétszeres bajnok. Megvédeni a bajnoki címet a Real Madrid csapatának székhelyén, amit már számtalan legenda nevezett otthonának valóban soha vissza nem térő alkalom lehetne bármely játékos számára.

Szavazni az alábbi linken keresztül tudtok a jobb felső sarokban található szavazás alapján a kedvencetekre kattintva. De jól vigyázzatok, ugyanis csak egyszer szavazhattok és döntéseteket később már nem módosíthatjátok. A szavazást Augusztus 27-én lezárják és a győztes helyszínt a FIFA.com-on hirdetik ki a későbbiekben. Miután leadtátok szavazatotokat lehetőségetek van annak megindoklására is a “Komment hozzáadása” gombbal. A szavazás mindenki számára nyitott.