FIWC11: Játékos szemmel

Az utóbbi években az FIWC szervezői igyekeznek minél nagyobb szabású programokkal, no meg persze az ehez társuló rivaldafénnyel is kedveskedni a világ legjobb játékosainak. Bármennyire is fiatal versenyzőkről beszélünk, a véleményükre a szervezők illetve az érdeklődők is különösen odafigyelnek. Mivel a kerk nem állhat meg és jövőre legalább ennyire elképesztő programmal kell elkápráztatni a döntősöket. Lássuk azonban mit gondoltak erről az egészről maguk a játékosok.

 

 

„Az idei FIWC volt minden idők legjobb FIWC-je,” nyilatkozta Mark Azzi miután hazaérkezett a FIWC11 Nagydöntőjéről Los Angelesből. Az ausztrál, aki büszkévé tette hazáját előkelő harmadik helyével és a döntőben való részvételével, csak az egyike volt annak a 24 döntősnek akit inspirált a világ legnagyobb videojáték bajnoksága.

 

Los Angelesi tartózkodásuk alatt, rengeteg dologban lehetett részük döntőseinknek távol a PlayStation®3 konzolaiktól, beleértve az adrenalinbomba szélcsatornát, az E3-on való részvételt – a világ legnagyobb virtuális játék expoja – és az exkluzív betekintést az EA SPORTS™ FIFA 12 –be. Röviden, az idei Nagydöntő volt minden idők legnagyobbika. Vajon mit hoz a következő felvonás ?

1458506_FULL-LND11
Döntősök tapasztalatai

 

Mind a 24 Nagydöntős hazaérkezett immáron a FIWC 2011-es döntőjéről és még mindig az ámulatba ejtő három napos Los Angelesi kaland hatása alatt vannak. Megragadtuk a lehetőséget, hogy leüljünk néhány döntőssel mielőtt hazarepülnének és kíváncsian hallgattuk idei tapasztalataikat.
FIFA.com: Gratulálunk mindannyiótoknak a FIWC11-en elért teljesítményetekhez. Tudásotok legjavát mutattátok és sportemberekként viselkedtetek. FIWC rajongóink azt szeretnék tudni, hogy milyen részt venni a nagydöntőben?

 

Mark Azzi: Felejthetetlen élmény. A hoteltől a villáig, a nagydöntőn keresztül .. ez az év volt a legjobb a FIWC-k történetében.

 

Ruben Zerecero: Mindig jó dolog megkapni az esélyt, hogy találkozz a világ legjobb játékosaival. Az esemény elképesztő volt, és nekem már a döntő elérése is egy felejthetetlen kalandot nyújtott és valóra váltak az álmaim.

 

Rafael Sanchez: Nagyon tetszett a döntő, különösen, hogy a világ legjobb FIFA játékosaival játszhattam.Patryk Urbanek: Egyetértek, nagyszerű volt. Ámulatba ejtett az összes program amin részt vettünk.

 

Felipe Moura: Felülmúlhatatlan volt részt venni a FIWC Nagydöntőjén. Ez volt a legjobb bajnokság ahol valaha voltam. Különösen tetszett, hogy kiélvezhettük a város adta lehetőségeket és megismerhettük az itteni kultúrát.

 

FIFA.com: A bajnokságon kívül, az összes program közül Los Angelesben, melyik volt a kedvencetek?

 

Moura: Nagyon tetszett a városnézés Los Angelesben. És természetesen egy felhőkarcoló tetején játszani Los Angeles közepén minden képzeletet felülmúl.Zerecero: Számomra a légcsatorna kipróbálása volt az abszolút kedvenc.Urbanek: A legizgalmasabb nekem a FIFA 12 kipróbálása volt az E3-on.Andre Sousa: Lássuk csak, a kedvencem a FIFA 12 tesztelése volt a jachton.

Azzi: Úgy tűnik mindenkinek más volt a kedvenc pillanata. Ez is bizonyítja mennyi féle fajta dolgot csináltunk itt. A legkülönlegesebb dolog nekem a helikopteres út volt az elő-döntősök számára Los Angeles felett. A Légcsatorna is nagyon király volt és sokat segített, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz és csapatot alkossunk.

 

1449077_FULL-LND

 

És szerinted ? Melyik program tetszett neked a legjobban ? Írd meg kommentben !