FIWC hét az EuroFIFA-n!

Lassan 1 hónapja annak, hogy véget ért a FIFA Interaktív Világbajnokságának Los Angeles-i döntője, ahol Portugál győzelem született. Sajnos magyar sikerekről nem tudunk beszámolni idén. Viszont arra gondoltunk, hogy egy kis kedvcsináló sorozattal kedveskedünk minden FIFA fanatikusnak. Így azok akik még csak most kapnak kedvet a megméretettésre még mindig akad idejük gyakorolni a magyarországi selejtezőig.

 

 

Kezdjük mindjárt az 5 részesre nyúló cikksorozatunk bemutatasával ezt a bevezető cikket. TaMat kolega már igen régóta követi figyelemmel csapatunk munkásságát az interenet világában. Nemrégiben a FIFA Klub rendezvény kapcsán (ahol több magyar profi FIFA játékos is toszteletét tette) hozakodott elő az ötlettel, miszerint sokakat érdekelne egy FIWC-ről szóló beszámoló sorozat.

 

Oldalunkon a szemfüles olvasók már tanui lehettek különböző cikkeknek az egyes selejtező mérkőzésekről. Azonban sajnálatos módon eleddig nem volt alkalmunk közölni részletesebb információkat a döntővel kapcsolatban. Nem szeretném előre lelőni a poént. Legyen elég annyi, hogy érdemes lesz követni minket a következő 7 napban. Nem akármilyen információ áradatnak lehettek szemtanúi. Mostpedig jöjjön egy kis ízelítő. A következő sorokban megtudhatjátok milyen sztárok tették tiszteletüket a Los Angeles-i finálén.

 

 

A FIWC11 Nagydöntője a showbiznisz, sport és zene világának különféle személyiségeit is magával ragadta. A csúcspont a Far East Movement hip-hop szenzáció felbukkanása volt. A Los Angelesi származású kvartett az egész világon ismertté vált ’Like a G6’ című számát hozták el a közönségnek.

1459846_full-lnd

 

Zene és sport: halálos párosítás

 

Míg a zene a legnagyobb szenvedélyük, addig a második helyen a Far East Movementnek is a sport áll és a banda mindig ragaszkodik hozzá, hogy turnéjukon is legyen náluk mindig valami ami mozgásra sarkall. Amikor az idő nem teszi lehetővé, hogy ők is játsszanak, akkor is szeretnek naprakészek lenni az összes új hírrel a futball világából és különösen lenyűgözte őket a 2010 FIFA World Cup™ atmoszférája amikor az Anglia-Németország meccsre látogattak ki múlt nyáron. A banda bevallotta, hogy a kedvenc játékosuk a Man. United játékosa, Rio Ferdinand – ő maga pedig lelkes rajongójuk. Amikor a FIFA-é lett a főszerep, a Los Angelesi bandát lenyűgözték azok a mozdulatok amiket a srácok bemutattak a konzolokon a FIWC11-es Nagydöntőjében és elhatározták, hogy ők is beszereznek egy Playstation 3 konzolt, teljesen fellelkesedve a hangulattól és a játéktól.

 

 

Az elő-döntők sorsolása
A Far East Movement felbukkanása a FIWC11 Nagydöntőjének egyértelműen az egyik fénypontja volt, hiszen minden résztvevőnek és rajongónak lehetősége volt autogrammot kérni és fotózkodni velük. A kvartett még az elő-döntők sorsolását is levezényelte. A közönség lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogy az elő-döntősök sorsa megpecsételődött.A banda valószínűleg nem okozott csalódást, Francisco Cruz mellé Mark Azzit és Adam Winster mellé Javier Munozt húzták ki, így kialakítva legkeményebbnek mondható párharcokat. Végül Cruz lett az igazi csillag, mivel ő hozta el a FIFA Interactive World Cup világbajnoki címét valamint a 20,000$-os csekket a FIFA Aranylbda-Gálán való részvétel jogával.

 

1449077_FULL-LND