FIWC 13: Élőben Spanyolországból

Lássuk ki is lesz az a játékos, aki Spanyolországot képvisleheti a FIFA Interaktív Világbajnokság madridi döntőjében. Most akár élőben követheted figyelemmel az eseményeket. Angliában és Franciaországban már megtartották a nemzeti válogatókat, ahol két igen tehetséges fiatal vehetette át a beszállókártyát Madridba. Lássuk tehát, hogy a házigazdák kivel várják majd a legjobbjak legjobbjait májusban.

 


Ahogy arról már beszámoltunk előző cikkeinkben, idén is megrednezésre kerül a FIFA Interaktív Világbajnokság 2013-as szériája. Sajnos, idén mégkevesebb ország fiai kűzdhetnek meg élő selejtezőkön a döntőbe jutásért. A nagyvilág FIFA játékosainak online, a PlayStation 3 konzolokon kell a toplisták élére kerülniük a bejutás érdekében.

 

Igyekezni fogunk beszámolni az áprilisi selejtezők kimeneteléről és természetesen az online toplistákról is. Ne is szaporítsuk tovább a szót, kapcsoljuk tehát élőben a Valencia FC otthonából az FIWC idei szakkommentátorát.

 

Technikai okok miatt nem tudjuk beágyazni a videót oldalunkban. Azonban a mellékelt képre bökve máris követhetitek az eseményeket a FIFA TV hivatalos YouTube csatornáján keresztül. Várjuk véleményeiteket az idei FIWC-ről és természetesen a valenciai selejtezőről a cikk alatti komment mezőkben.