FIFA17 | PS4 OFFLINE BAJNOKSÁG

Hosszú idő telt el egy igazán jó hangulatú, kötetlen FIFA bajnokság nélkül. Az UNIVERSUM Lurdy-Ház most bemutatja saját szervezésű FIFA 17 bajnokságát, amely 2016. december 4-én kerül megszervezésre az Universum szórakoztató komplexumban. Igen rövid bevezetőnk után pedig követezzenek a részletek.

A rendezvény házigazdája Horváth Szilárd (akinek az apja Béla) rádiós műsorvezető. Majd a helyszínen kiderül mennyire ért a focihoz! Rendhagyó módon a verseny tisztaságáról profi játékosokból verbuvált játékvezetői csapat gondoskodik majd, akik az EuroFIFA által szervezett korábbi rendezvények szabályrendszere alapján vezetik a mérkőzéseket. Akik a nagy összecsapások közben megéheznek kedvezményes “FIFA menü” mellett értékelhetik ki a mérkőzéseket. Ezen kívül lesz “Celebsarok” ahol meglepetés vendégekkel találkozhatnak az érdeklődők illetve Xbox One és PlayStation 4 konzolokon lehet elütni az időt a hivatalos mérkőzéseken kívül. Magát a versenyt rendhagyó módon PlayStation 4 konzolokon rendezik majd, amire szintén hosszú ideje nem volt példa hazánkban.

2016.december 4.
10:00 – 10:30 Regisztráció
11:00 Kezdőrúgás
Belépő: 1500 HUF/fő

Összefoglalva:

  • Profi játékvezetők
  • Tombola értékes nyereményekkel
  • Korábbi, EUROFIFA rendezvények szabályrendszere és lebonyolítása
  • Kedvezményes étkezés (FIFA menük)
  • Celebsarok meglepetésvendégekkel
  • Xbox ONE és PS4 konzolok a várakozás idejére

Azokban akik igazán eltökélt játékosok és már biztosan tudják ott lesznek a legjobbak között felmerülhet a kérdés: mi lesz a nyeremény?

I.helyezett: 30.000 értékű Konzolvilág utalvány + 15.000 értékű felajánlás a Stone Pub jóvoltából
II.helyezett: 20.000 értékű Konzolvilág utalvány+ 10.000 értékű felajánlás a Stone Pub jóvoltából
III.helyezett: 10.000 értékű konzolvilág utalvány + 10.000 értékű felajánlás a Stone Pub jóvoltából

Akik pedig mégtöbbet szeretnének nyerni a rendezvény ideje alatt résztvehetnek egy tombolán is!

JELENTKEZÉS

Jelentkezni elektronikus levél formájában lehet az universumfifa@gmail.com címen. A jelentkezéshez mindenképpen adjátok meg a követező adatokat:

  • Teljes név
  • Születési dátum

A válasz levélben kapja meg mindenki a már megszokott játékos-sorszámát, amivel a helyszínen tudja megerősíteni a regsiztrációt.

Az előregisztrációk határideje: 2016.december 3. 22:00.

LEBONYOLÍTÁS

A versenyen az EuroFIFA általános versenyszabályzata van érvényben, melyet a regisztrációval minden résztvevő tudomásul vesz és elfogad. Amennyiben 100 játékosnál kevesebben vesznek részt a versenyen csoport mérkőzésekkel kezdődik a torna. További részletek a helyszínen.

SZABÁLYZAT LETÖLTÉSE (PDF)

A rendezvényre csak 18 éven felüliek nevezhetnek!