FIFA World: Bezárulnak a stadionok

Az EA Sports a napokban bejelentette, hogy három Free-to-play játékának a működését is felfüggeszti, 90 napon belül. A Battlefield Heroes és a Need for Speed MMO-ja mellett a FIFA World a harmadik játék, igy az Ultimate Team “külön játékától most szomorú búcsút kell intenünk. 

“A cél az volt, hogy létrehozzunk egy olyan játékot, ami visszaadja a FIFA-sorozat és az Ultimate Team hangulatát olyan emberek számára is, akiknek nincsenek csúcs PC-ik, vagy konzoljaik otthon, de át szeretnék élni a FIFA-élményt.” – olvasható a hivatalos oldalon. Jólius 14-én zárulnak a szerverek, addig van lehetősége a játékosoknak elhasználni meglévő pontjaikat a játékban. Új regisztrálókat viszont már nem fogad a játék, hiszen a felületre már nem lehet regelni. 

Az EA marketing-okokkal magyarázza döntését, valamint a FIFA World hivatalos felületén megköszöni a játékosoknak a visszajelzéseket és részvételüket a bétában. Sajnos teljes verzió már nem lesz ebből a bétából, de még van nagyjából 90 napnyi időnk meccsezni az Ultimate Team külön játékával. 

Zárásként, nézzétek meg ezt a videót, amit még Théo készitett a bétáról: