FIFA Street verseny közeleg!

Július elején, az országban először kerül megrendezésre nagyszabású FIFA Street bajnokság, ahol értékes nyereményekkel és élményekkel gazdagodhattok!

Slideshow

Az első FIFA Street bajnokság szakítva a FIFA-versenyek hagyományaival 2v2-es lebonyolításban kerül megrendezésre, vagyik haverotokkal együtt kell megküzdenetek a többiekkel a PlayStation3-ért, az egy hetes, két fős utazásért, valamint a PC Guru előfizetésért.

Nevezni csapatonként 2000 forintért (fejenként 1000) tudtok személyesen a Lurdy ház hátsó, parkoló felöli bejáratánál lévő Konzolbázis.hu üzletben, vagy az info@konzolbazis.hu e-mail címen. A nevezési díjat a bajnokság után teljes egészében le lehet majd vásárolni!

A helyszínen sztárvendégek is jelen lesznek, megnézhetitek, hogyan játszanak azok a személyek, akiket nap mint nap láthattok az újságok címlapjain, és akár ki is hívhatjátok őket 1-1 mérkőzésre.

A versenyre július 5-én kerül sor 13 órai kezdettel a Lurdy ház emeletén található Renegade szórakozóhelyen. A jelentkezési határidő ugyanezen nap déli 12 óra!

A szervezők mindenkit sok szerettel és jó hangulattal várnak!