FIFA Street megjelenés

Sajtóközleményt adott ki az Electronic Arts, melyben közlik a soron következő focis játékuknak, a FIFA Streetnek a megjelenési időpontját, valamint megismerkedhetünk egy érdekesnek tűnő, vadonatújfunkcióról.

Az eddigi FIFA-knál már hozzá kellett szoknunk, hogy először az észak-amerikaiak élvezhetik kedd-szerda magasságában, majd csak utána érkezik meg az Atlanti-óceánnak erre a felére, hogy az európai játékosok is kipróbálhassák a legújabb darabot. Ez azonban most nem így lesz! A játék világpremierje

 

2012. március 13.

 

A játék csak Playstation 3 és Xbox 360 konzolokra érkezik, így a PC-sek ezúttal sajnos kimaradnak a buliból.

fsmegjcikk
Az új, eddigi FIFA-kban nem látott funkciót „Steet Network” névre keresztelték. Ennek lényege, hogy egy közösségi felületet biztosít játékon belül. Itt lehetőségetek lesz felvett trükköket, gólokat megosztani a barátaitokkal, kapcsolatba lépni velük. Ezenfelül pedig minden olyan információt látni fogtok, amit az EA SPORTS Football Club esetében már megtapasztaltatok, ideértve a mérkőzések eredményeit, a különböző feladatok teljesítését.

Az Steet Networkről érkezett 9 képet, a korábbiakkal együtt megtalálhatjátok a Galériánkban.

 

A játék EA SPORTS FIFA Street néven már előrendelhető partnerünknél a Konzolok Szervize oldalon keresztül. Amennyiben a megjegyzés rovatba beírod, hogy “Szeretem az EuroFIFA-t!” akkor 5% kedvezménnyel veheted át a játékot személyesen, vagy ingyenes házhoz szállítással lehet Tiéd az egyedi játék. További információk és természetesen bajnokság hamarosan.

ELŐRENDELEM