FIFA Street: Legyen a Tiéd!

A díjnyertes EA SPORTS FIFA Football sorozat alkotóinak, a világ különböző utcai foci stílusai és sztárjai által inspirált, FIFA Street címet viselő játéka a legélethűbb utcai labdarúgó játék ami valaha készült. Legyél részese annak az egyedi és szórakoztató élménynek, ami a környezettől, a felszereléseken keresztül, egészen a zenéig hű marad a sporthoz és ehhez a kultúrához.

 

Amikor éppen egy “pannát” hajtasz végre minden erőlködés nélkül, ahogyan azt Asmterdamban szokás, vagy fizikailag küzdesz a bőrbogyóért Londonban, minden esetben átéled az elképesztő élethűségét a labdairányításának és az irányítás még soha nem látott érzékenységét. Ezen kívül, most első alkalommal használhatod a vadonat új cseleket, az újra hangolt és élethű “wall-play” mechanizmussal és több mint 50 űj trükkös mozdulattal.

 

fs6

 

Utcai Labdavezetés – Élvezd a még soha nem látott labdavezetés élethű szimulációját, valamint fogékonyságát. A “Street Ball Control” névre keresztelt irányításnak közsönhetően minden apró érintést saját magad hozhatsz létre, amivel ugyan azt a kreativitást és tehetséget kölcsönözheted a játékba, mint az utca sztárjai.

 

Új Trükkös Mozdulatok – Több mint 50 vadonatúj trükköt hajhatsz végre, ami kétszer több mint a FIFA 12-ben – ezzel már biztosan legyőzheted ellenfeled és ez közbe jól is néz majd ki!

 

Elképesztő Élethűség – Ez a valaha készített legélethűbb mása a valós utcai focinak. Ebben megtalálható minden játékstílus, szabály és játékmód ahogyan az egész világon játszák ezt a sportot. Játszhatsz a népszerű klubok legjobb játékosaival vagy igazi utcai sztárokkal is megmérettetheted magad a több mint 35 helyszínen.

 

FIFÁS Játékmenet – a FIFA 12-ben debütált Impact Enginnek és a precíziós labdavezetésnek köszönhetően elképesztően élethűen és mérnöki pontossággal hajthatod végre a hajmeresztő cseleket, emellett természetesen a FIFA sorozatban megszokott realizmus is társul a játékélményhez.
Urald az Utcákat! – A több mint 35 egyedi helyszín között megtalálhatsz majd parkokat, de hatalmas sportcsarnokokat is. Minden olyan helyszínt ahol csak focizni lehet!

 

Tökéletes Testreszabhatóság – Készíts teljesen egyedi mérkőzéseket az alapján, hogy miként játszák ezt a játokot a világ különböző pontjain. Válassz egyedi pálya méretet, játékos számot, és szabályokat. Holland trükközős, futsal féle spanyol vagy buldózeres angol 5v5. Csak rajtad múlik!

 

EA SPORTS Football Club – A FIFA Street automatikusan csatlakozni fog a Football Club felhasználódhoz. Így akár az utcákon is játszhatsz kedvenc klubcsapatod bajnoki címéért vagy megmérkőzhetsz barátaid ellen csak úgy mint a FIFA 12-ben.

 

fs21

 

fs8

 

A játék EA SPORTS FIFA Street néven már előrendelhető partnerünknél a Konzolok Szervize oldalon keresztül. Amennyiben a megjegyzés rovatba beírod, hogy “Szeretem az EuroFIFA-t!” akkor 5% kedvezménnyel veheted át a játékot személyesen, vagy ingyenes házhoz szállítással lehet Tiéd az egyedi játék. További információk és természetesen bajnokság hamarosan.

 

ELŐRENDELEM