FIFA Kocsma: Összefoglaló

Előző hétvégén került megrendezésre, hosszú idő után az első hivatalos EA SPORTS FIFA rendezvény, melyet az EuroFIFA és az Electronic Arts magyar képvislete hozott el nektek. Reméljük ez az összefoglaló kedvet csinál egy következő eseményen való résztvételhez is…

 
Az eseménynek a játékosok körében már egyre ismertebb Club4Players szórakozóhely adott otthont. A versenyre közel 100 játékos látogatott el, belőlük került ki az a legjobb 64 játékos, akik folytathatták a küzdelmet a bajnoki címért. A bajnokság tehát két 32 fős csoportra osztott, egyenes kieséses rendszerben zajlott. Igyekeztek a szervezők igazságos párosítást kicsikarni a számítógépes rendszerből. A mérkőzések eleinte picit lassúnak tűnhettek azok számára, akik a lista végére kaptak helyet, mivel helyhiány miatt csak 4 darab PlayStation 3 konzol állt rendelkezésre.

 
Akik otthon maradtak online is figyelemmel kísérhették az eseményeket a Logitech Magyarország jóvoltából, akik egy igen jóminőségű webkamerával járultak hozzá az élő közvetítéshez. Ezen kívül az első három helyezett az Electronic Arts és az EuroFIFA díjai mellett, Logitech ajándékokkal is gazdagodott.

 
Résztvevők szempontjából örömünkre szolgált találkozni a magyar FIFA közösség krémjével. Az idei FIWC győztes Csoki mellett, jelen voltak hazánk  profi FIFA játékosai is, mint a WotB klán jelenlegi játékosai. Az eddigi visszajelzések alapján, a helyszínre látogató játékosok igen jól érezték magukat az ominózus szombat délutánon. Egy igazán családias hangulatú versenynek lehettek tanúi a látogatók. A nap egyik leghangulatosabb pillanatát a vetítőteremból kiszűrődő tapsvihar jelentette, egy-egy jól kombinált támadás végeztével.

 

Végeredmény:

  1. Csoki
  2. mcagyus
  3. UVB90

 

Várjuk az észrevételeket akár oldalunk hasábjain, vagy a facebook.com/eurofifa rajongói oldalon. Minden ötletet igyekezni fogunk megvalósítani, hogy minél inkább élvezetes bajnokságot sikerüljön összehozni a jövőben is!

 

FIFA Kocsma