FIFA Kocsma: Nem csak profiknak!

A veterán rajongók számára talán szokatlan, ám mégis kellemes felüdülést jelent egy “évközi” hivatalos FIFA rendezvény. Az Electronic Arts Magyarország oldalunkkal közösen egy új nézőpontba helyezi az eddig megszokott, a témába vágó eSports eseményeket. A merőben lazább környezet és szabadabb versenyzési stílus egy igazán családias hangulatú klub délutánt kölcsönöz Május 7-én a Club4Players belvárosi szórakozóhelyre látogatóknak.

 
Összesen 128 résztvevőt várunk az eseményre, akik egyenes kieséses bajnoksgág keretein belül küzdhetnek meg a bajnoki címért. Az eseményre online is jelentkezhetsz, azonban fontos megjegyezni, hogy helyszínre érkezéskor minden játékos köteles megjelenni a regisztrációs pultnál. Erre legfőképp azért van szükség, hogy a számítógép minél hamarabb elvégezhesse a párosítást. A verseny a tervek szerint 4 darab PlayStation 3 játékkonzolon zajlik majd. Akik esetleg nemtudnak ellátogatni a helyszínre, azok nyomonkövethetik az eseményeket interneten keresztül élőben a Logitech HD webkameráin keresztül. Erről egy későbbi cikkünkben részletesebben is beszámolunk.

 
Díjazás szempontjából nem leszünk szűkmarkúak. Bár a díjak nagyrésze egyelőre maradjon meglepetés, azt biztosan kijelenthetjük, hogy az első három helyezett értékes ajéndékokkal térhet haza. Illetve az Electronic Artsa Logitecha PlatinumShop és az EuroFIFA.hu jóvoltából érdemes lesz nagy zsákokkal érkeznie a legjobbaknak. Az esemény tehát 2011. május 7-én Szombaton kerül megrendezésre, a budapesti Ó utca 36. szám alatt található Club4Players szórakozóhelyen. A rendezvénnyel kapcsolatos további információkért, látogassatok el rendezvények menüpontunk alá, ahol már megtalálható az esemény adatlapja a megfelelő kategóriában.

fifakocsmarekl
Akik nem érzik magukat profi játékosnak, de legalább annyira rajonganak a sorozatért, mint a játék hazai csillagai, szintén meglepetésekkel gazdagodhatnak majd a helyszínen. Különböző minijátékokkal készülünk egész napra! Várunk mindnekit tehát sok szeretettel a helyszínen reggel 10 órától!

 

 

ONLINE JELENTKEZÉS