FIFA Klub: Összefoglaló

Bő egy hónappal az idei első 1v1 FIFA Bajnokságunk után ismét összegyűlt a magyar FIFA közösség színe-java a Club4Players pincéjében. A bejáratnál várakozó tömeg izgatottan várta a 10 órai kapunyitást.

A versenyre pontosan 64 játékos jelentkezett, ami némiképp kevesebb a múltkorihoz képest, azonban a vizsga- és érettségi időszak miatt mégis számottevőnek minősül. A bajnokság ezúttal is egyenes kieséses rendszerben, 4 konzolon zajlott. Láthatóan és érzékelhetően zökkenőmentesebben zajlottak az események az első perctől kezdve, mint legutóbb, hála az infrastrukturális fejlesztéseinknek, elsősorban a monitorra kivetített párosításoknak.

Szponzoraink felajánlásainak köszönhetően a tét most sem volt kicsi, ezúttal is értékes nyereményekkel gazdagodhattak dobogósaink, illetve egy szerencsésen kisorsolt játékosunk. Az ajándékok között ezúttal is szerepeltek Electronic Arts játékok, Logitech termékek és a Pólómániának köszönhetően az EuroFIFA díjai is. A FIFA Klub fődíja ezen a napon mindenki számára az Electronic Arts meghívója volt – melyet az első három versenyző vehetett át – a FIFA 12 hivatalos magyar tesztelésére, ami július első felében lesz megtartva.

Nagy öröm volt számunkra, hogy sok ismerős arccal találkozhattunk, ezúttal is képviseltette magát a konzolvilág elitje, valamint a PC-n edződő versenyzők közül jellemzően a WotB profijai. Sok új játékost is köszönthettünk körünkben, akik közül szinte már papírforma szerűen valaki ezúttal is meglepetést szerezve dobogón végzett. A Facebook rajongói oldalunkon, valamint a helyszínen elhangzott visszajelzések alapján a résztvevők eredményeiktől függetlenül jól érezték magukat a rendezvényen, ahol ezúttal is egész délután a jó hangulat uralkodott.

Végeredmény:

  1. kit érdekel? (Gogetinho)
  2. ricsi-16_
  3. WotB|Gabu
  4. WotB|b1g1

Várjuk véleményeiteket, észrevételeiteket hozzászólásban, illetve Facebook rajongói oldalunk üzenőfalán, mellyel segítetek még jobbá tenni az elkövetkező rendezvényeinket.