FIFA Klub: Döntő

A BNV és a Lurdy-Ház után most a Millenáris adott otthont egy FIFA versenynek, a PlayIT/HoldfényCon program keretein belül. Aki át tudta verekedni magát a különböző manga és fantasy szerelésekbe bújt embereken, valamint ellent tudott állni a jobbnál-jobb játékok a csábításának, azt csak pár lépés választotta el az EuroFIFA blokkjától, a 8 játékgéptől és az értékes díjaktól.

A regisztráció nehézségeit, valamint a hangosítás hiányát átvészelve a bajnokság elindult és a játékosok egymásnak feszülhettek. Az első kör okozott némi nehézséget, de a technikának és a staffnak hála hamarosan minden a megszokott, EuroFIFA-s sebességgel folyt tovább. Óriási meccsek, sok gól és izgalom. Ezek voltak a kulcsszavai a bajnokságnak, hiszen több rangadó és kiélezett mérkőzés játszódott le az újoncok, vagy a tapasztalt, öreg rókák között.

A bajnokság a megszokott módon és szabályok szerint folyt, ahogy már megszokhatták a nálunk nevező játékosok. Négy perces félidők, legendás szintű kapusokkal, kikapcsolt sérülésekkel és a kontrollerek szabad állítgatásával. A lényeg a meccs előtti két percen volt, persze, amikor minden nevező a saját arculatára alakította csapatát és állította hadrendbe a kezdő tizenegyét (amit később csak különleges esetben variálhatott át).

Több mérkőzést is megtekinthettek itt, az EuroFIFA-n, illetve a YouTube csatornánkon, hiszen sikerült felvenni a főbb mérkőzéseket. A legfontosabb persze, a díjakért menő meccs-páros, a bronzmeccs és a döntő, amelyek felvételét lejjebb tekinthetitek meg.

Az első elődöntőben Vitya elvérzett Redwinggel szemben, Koumen pedig FlashGordont búcsúztatta, így alakult ki az utolsó két mérkőzés párosítása. A harmadik helyért Vitya és Flash játszott a játékgépek mellett, viszont a döntő már FIFAKLUB hangulatban, a nagyszínpadon volt. A játékosok kényelmét csak a saját cipőjük szolgáltatta (sajnos a mozis kényelem most nem volt adott), de így is egy parádés összecsapással örvendeztették meg a nézőket. A döntő Magor és Théo kommentálásával ment, azonban a hanganyag felvételének hiányában, most egy Théo féle „utókommentárt” hallgattok a videókban.

Ott jártál a PlayIT-en és találkoztál velünk? Szeretnéd megosztani véleményed a cikkről vagy a rendezvényről? Várjuk a hozzászólásokat alul!

Jó szórakozást a videókhoz!