FIFA Klub: Bronz meccs

November 24-én a Play IT rendezvénysorozat látta vendégül a nagysikerű FIFA Klub offline virtuális foci bajnokságot. Ahogyan azt megszokhatták az érdeklődők, most is a magyar FIFA közösség hivatalos képviselőjeként, az EuroFIFA.hu csapata gondoskodott a mérkőzések tisztaságáról. A rendezvényre közel száz lelkes játékos érkezett, azonban a dobogó harmadik fokát csak a két döntős Redwing és Koumen által kiejtett Vitya valamint FlashGordon párharca dönthette el.

Sajnos a helyszínen nem volt lehetőség élő közvetítés lebonyolítására. Így a nagysikerű K.O.mentátor rovatunk szerkesztője Theó orgánumával igyekeszünk színesíteni a bronzmérkőzés videófelvételét. Érdemes megfigyelni, ahogyan két szinte teljesen különböző játékos egymáshoz alkalmazkodva igyekszik felülkerekedni ellenfelén. Gyönyörű szöktetések, hajmeresztő beívelések és szemkáprásztató távoli lövések várnak azokra akik a cikk alján található videóra klikkelve újranézik a mérkőzést.

Természetesen a beígért döntő mérkőzést is elérhetővé tesszük számotokra a holnapi nap folyamán. Amikor is egy bővebb összefoglaló cikkel jelentkezünk Theó tollából. Továbbra is várjuk pozitív illetve negatív visszajelzéseiteket offline versenyeinkel kapcsolatban. Illetve amennyiben szeretnétek saját magatok online vagy offline kupát rendezni barátaitok, iskolátok vagy egyéb közösségetek részére ne habozzatok! Minden rendezvényekkel és versenyekkel kapcsolatos segítséget az info (kukac) eurofifa.com e-mail címen kaphattok.