FIFA Bajnokság: Végeredmény

Sikeresen zárult ebben a hónapban is a Kaja.hu és az EuroFIFA közös FIFA bajnokság sorozata, amit a TippmixTippek közreműködésével a Nagymező utca 49. szám alatt rendeztek 2014. augusztus 15-én, pénteken. A jó hangulat és hatalmas találatok sem maradhattak el ezúttal sem. 

Már a meghirdetett regisztrációs időpont előtt sorakoztak a játszani kívánó játékosok a Kaja.hu bejáratánál. Shoe és Magor szerkesztőink fogadták a játékosokat egy gyors adminisztrációval. Egy kis bemelegítő kör után következhetett a sorsolás. Az első mérkőzésekre 18:20-kor került sor. Technikai problémák miatt ezúttal elmaradt a PlayStation 3 konzolra meghirdetett kiemelt mini bajnokság. Ennek ellenére a játékosoknak lehetősége nyílt egymással és az EuroFIFA szerkesztőivel megvitatni a játékkal kapcsolatos gondolataikat. 

A döntő mérkőzéshez közeledve kezdett el komolyra változni a mérkőzések hangvétele. Előfordultak kisebb összezörrenések is a játékosok között, amik a torna ezen fázisában szinte kötelezőnek számítanak. Összesen kettő alkalommal bizonyult szükségesnek az EuroFIFA játékvezetők beavatkozása a mérkőzésekbe. 

FIFA Bajnokság 3

Végül a FIFA Bajnokság 3-ik felvonását Konczi nyerte meg. Egy elképesztő hajrával 3 – 1 arányban. Szívből gratulálunk neki és a többi dobogós helyezettnek az elért eredményekért. 

 

A következő verseny szeptember elején kerül megrendezésre, melyről további részleteket az EuroFIFA.hu hasábjain olvashatnak majd az érdeklődők a közeljövőben.

FIFA Bajnoksag 

Írjátok meg véleményeiteket, észrevételeiteket a hír alatti komment mezőbe vagy beszéljük meg a Kispadon!