FIFA Bajnokság: Június 26.

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ebben a hónapban folytatódik FIFA Bajnokság sorozatunk a Kaja.hu Cybergastro éttermében. Lássuk tehát miért lesz érdemes ellátogatni Budapest belvárosának legdigitálisabb vendéglőjébe június 26-án, csütörtökön.

Ahogyan azt veterán játékosaink már megszokhatták, a verseny kezdete előtt 1 órával nyitjuk a helyszíni regisztrációt. Ahol az online előjelentkezéskor, e-mailben kapott azonosító kód birtokában lehet majd feliratkozni a versenyre. Természetesen azok se csüggedjenek, akik esetleg éppen arra járnak vagy kísérőként érkeznek a helyszínre. 15 percel a sorsolás kezdete előtt az üresen maradt helyeket a versenybíróság a helyszíni jelentkezőkkel tölti majd fel.

 

Versenyeztél az első fordulóban?

Azok akik részt vettek az első fordulóban és az első 4 hely valamelyikén végeztek, automatikusan bejutnak a legjobb 32 versenyző közé. Érdemes lesz tehát előkelő helyen szerepelni az egyes fordulók alkalmával a jövőben.

 

Díjazás

Ebből a szempontból igyekszünk folyamatosan bővülni. Jelenleg is folyik az egyeztetés, hogy egy igazán ütös ajándékkal kedveskedjünk a 2. forduló győzteseinek. Ami biztos: lesznek csillógó érmek és az abszolút első helyezett fogyasztását a ház állja majd. (A döntő előtt érdemes lesz így meghívni a barátokat, szurkolókat egy körre!)

 

Nevezés

Az előző versenyre regisztráltak névsorát töröltük. Ezért a megszokott felületen újra indult a nevezés a FIFA Bajnokság 2. fordulójára. A jelentkezési lap kitöltésekor kérjük valós e-mail címeteket adjátok meg, mivel ide fog majd érkezni a helyszíni megerősítéshez szükséges kód. 

 

!JELENTKEZEM!

Szabályzat, lebonyolítás

A rendelkezésre álló idő szűkében kénytelenek vagyunk egyenes kieséses rendszerben lebonyolítani a mérkőzéseket. Ezen a 3. forduló alkalmával igyekszünk majd változtatni. 

Platform tekintetében egyenlőre marad az Xbox360 frissített keretekkel és az EA SPORTS FIFA 14 alapjátékkal. Egyeztettünk továbbá a konzolokat biztosító partnerünkel, így június 26-án mindenképpen használni tudjátok majd saját vezérlőiteket. 

Xbox-os játékosoknak ajánlott magukkal hozniuk saját kontrollerjüket, hogy minél kényelmesebben tudjanak megmérkőzni ellenfelükkel. A Fair Play jegyében más játékosok sem veszik majd rossz néven ha esetleg kölcsönkérhetik a vezérlőt egy-egy megmérettetés erejéig.

 

Amennyiben kérésetek vagy kérdésetek van a jelentkezéssel illetve a lebonyolítással kapcsolatban írjatok e-mailt a bajnoksag(kukac)eurofifa.hu címre vagy keressetek minket az EuroFIFA A magyar FIFA közösség facebook közösségi oldalának küdlött privát üzenetben.

 

Találkozunk június 26-án, csütörtökön a Kaja.hu Cybergastro éttermében!

 

 

 

FIFA Bajnokság

FIFA Bajnokság 1. forduló – selejtező közben