FIFA Bajnokság Június 26.

Lezárult a regisztráció a június 26-i FIFA Bajnokságra. Az első fordulóhoz képest számunkra is meglepő módon hihetelen gyorsasággal megteltek a rendelkezésre álló helyek. Aki esetle lemaradt hamarosan regisztrálhat a 3-ik fordulóra. Most jöjjenek ismét a részletek a bajnoksággal kapcsolatban.

A Kaja.hu és EuroFIFA.hu közös FIFA Bajnoksága egy olyan versenysorozat, aminek végén kiderül ki lett a FIFA 14 országós magyar bajnoka. A jelentkezők bármelyik fordulóban csatlakozhatnak a tornához. A jó szereplés pedig pontokat ér. Természetesen minden forduló dobogósai az őket megillető díjazásban részesülnek. Azonban az összesített pontverseny győztesei megkűzdhetnek majd a magyar bajnoki címért nyár végén.

Lebonyolítás szempontjából a versenybíróság igyekszik minél több forduló alkalmával csoportmérkőzéseket elrendelni. Viszont a rendelkezésre álló idő, konzolok mennyisége és a jelentkezők függvényében hozza meg a döntést. A szabályzat szerint a gördülékenység miatt lehetőség van egyenes kieséses szakaszok indítására.

Visszatérve a jó helyezést elért játékosokra. Az első 4 helyezett a következő fordulóba a legjobb 16-ba kerül automatikusan. Ezen kívül a következő ponttáblázat alapján további előnyben részesülnek: 

Magyar FIFA Bajnokság Ponttáblázat segédlet
Nevezés:  10 pont 
Továbbjutás:  25 pont / forduló 
Legjobb 16-ból indulás:  50 pont 
4. helyezés:  30 pont 
3. helyezés:  35 pont 
2. helyezés:  40 pont 
1. helyezés:  50 pont 

A FIFA Bajnokság 2-ik fordulója tehát 2014.június 26-án délután 4 órakor nyitja meg kapuit a helyszíni regisztrációhoz. A rendezvény területére ételt, italt behozni nem lehet. A Kaja.hu Cybergastro külön akcióval kedveskedik a megfáradt játékosoknak az este folyamán.

Véleményeiteket és a felmerülő kérdéseket a bajnoksag(kukac)eurofifa.hu e-mail címre vagy közösségi csatornáinkon várjuk. 

 Találkozunk a versenyen!

FIFA 15