FIFA Bajnokság IV

Rekorddöntés és Launch Party. A negyedik FIFA Bajnokság margójára ezeket a jelzőket lehetne irni, hiszen ismét egy remek rendezvényen vagyunk túl, ahol nem kis dolgok történtek.

Kezdjük a rekorddal: ez volt az eddigi legtöbb látogatót fogadó FIFA Bajnokság a négy közül, amit a kaja.hu-val rendeztünk. Összesen 84 versenyző indult el a győzelem felé. A legjobbnak legalább 6 győztes meccsre volt szüksége, hogy a legújabb FIFA egy példányával, valamint egy poszterrel és egy kedvezmény-utalvánnyal a Console Corner jóvoltából, térhessen haza. Győztesünk Kertész Attila lett, aki a döntőben Nagy Tibort, alias UVB-t győzte le. 

A pénteki rendezvény nem csak rekorder, de Launch Party is volt! Magyarországon először rendeztek FIFA 15 bajnokságot, a játék hivatalos megjelenésének napján (nem, az, hogy a disztribútorok előbb adták ki a játékot, az nem jelenti azt, hogy a játék meg is jelent, hivatalosan). A bajnokságot a FIFA 15 Xbox360-as verzióján játszhatták a játékosok, mig a VIP szobában, szintén a partnereinknek hála, kipróbálhattátok az XboxOne kiadást is.

Mi remekül éreztük magunkat, remélhetőleg a következő forduló is ilyen jól sikerül! A pénteki rendezvényről Théo készitett egy két perces összeállitást, jó szórakozást kivánunk hozzá!

fifabajnoksag4_fbcover_20140926