FIFA Bajnokság II

Június 26-án lezajlott a kaja.hu és az EuroFIFA közös rendezésében a második FIFA Bajnokság is. Az első rendezvényhez hasonlóan, most is szép számban jelentek meg FIFA-sok, hogy az étterem emeletén, a kioszkok előtt állva remek meccseket játsszanak.

Bár a játékosok VB lázban égtek, a klubcsapatok domináltak a virtuális térben. Legtöbbet a királyi gárdát, azaz a Real Madridot láthattuk a pályán, de szerepelt a PSG, a Dortmund és a Bayern München is, több meccsen. A válogatottak közül a VB-n tündöklő Kolumbia, valamint a tegnap este Algéria ellen győztes Németország volt a legnépszerűbb.

A bajnokságot a selejtezőkkel inditottuk, majd a legjobb 32-től, este 9-ig mentek a meccsek, hogy kiderüljön, ki a legjobb. A bronzmeccsen Horváth László, egy nagyon szoros meccsen (2-2), tizenegyespárbajban múlta Poscher Dominiket. A döntő hasonlóképp, tizenegyesekkel dőlt el, itt Schneider Richárd egy gól nélküli döntetlen végén győzte le Mihálovics Attilát. 

Gratulálunk a helyezetteknek, valamint köszönjük mindenkinek, akik eljöttek. A következő időpontról pedig, reméljük, hogy hamarosan tájékoztathatunk benneteket.

Akit érdekelne a bajnokság hangulata, az tekintse meg összefoglalónkat a bajnokság első felvonásáról: