FIFA Bajnokság 7: Nyeremények

Az elmúlt napokban felpörögtek az események, hogy folytatódhasson a Kaja.hu és az EuroFIFA közös FIFA Bajnoksága a Console Corner közreműködésével. Minden játékost szeretettel várnak a szervezők 2015. január 30-án 17:00-kor. A legjobbak pedig ezúttal sem térnek haza üres kézzel…

Partnereink összefogásának köszönhetően a bajnokság-sorozat teljes időtartamára biztosítottak kisebb illetve nagyobb nyeremények. Ezekről a versenynapokat megelőzően szolgálunk majd pontos részletekkel. Természetesen az Országos Ranglista is frissítésre kerül, melynek szabályait a napokban változtatta meg a vesrenybíróság. A cél egy igazságos tabella felállítása amely egyenlő eseélyeket biztosít minden résztvevő számára. További információkat a tabellával kapcsolatban egy másik cikkben közlünk.

10931086_1018892211460234_4276415746091703645_n

Ne is fecséreljük tovább az időt, jöjjön tehát a teljes lista a soron következő FIFA Bajnokság nyereményeiről melyet a Console Corner és a Kaja.hu felajánlásaiból gyúrtak össze a szervezők:

  1. helyezett: PS4 Finalfantasy vagy Xbox One Killer Instinct, Kaja.hu egyenleg feltöltés, Controller Magazin
  2. helyezett: PS3 vagy Xbox360 Battlefield 4 vagy az 1. helyezett által nem választott szoftver, Controller Magazin
  3. helyezett: Controller Magazin, az első 2 helyezett által nem választott szoftverek közül 1 db játék
  4. helyezett: Controller Magazin

A hivatalos EuroFIFA Országos Ranglista szabályzatnak megfelelően az első 16 helyezett részesül pontozásban. Részleteket ezzel kapcsolatban a versenybíróság egy másik cikkben tesz közzé a hét folyamán. Azok a játékosok akik egyáltalán nem vagy hibásan szerepelnek a tabellán a bajnoksag@eurofifa.hu e-mail címen kérhetnek helyesbítést.

Várunk mindenkit sok szerettel január 30-án, pénteken 17:00-kor a Kaja.hu CyberGastroban!

Véleményeiteket a versennyel, nyereményekkel és egyebekkel kapcsolatban a cikk alatti komment mezőben, közösségi csatornáinkon vagy e-mailben várjuk.