FIFA Bajnokság 6 – December 5.!

Immár a hatodik FIFA Bajnokságot hozza el nektek az EuroFIFA és a KAJA.HU a Nagymező utcai Cybergastroban. Technikai okok miatt sajnos az eredetileg kitűzött időpont helyett 1 hét csúszással.

Igéretünkhöz hiven, tartjuk a tervet. Havi egy FIFA verseny, hogy ezeken az eseményeken összefogjuk a magyar FIFA-s világot. Itt, a kioszkok előtt derül ki, és nem a kényelmes kanapén otthon, hogy ki is a legjobb játékos.

A helyszín ezúttal is a KAJA.HU Cybergastro a Nagymező utca 41. alatt. Az időpont pedig 2014. december 5. péntek. 17 órakor kezdődik a regisztrációk helyszíni megerősítése, majd 1 órával később a küzdelmek Xbox 360 konzolokon FIFA 15 játékokkal. 
A nevezési díj 990 forint, ami teljes egészében lefogyasztható a Cybergastroban.

Nyeremények szempontjából igyekeztünk bőkezűek lenni. Mostantól minden rendezvényünk dobogósai játékszoftverrel gazdagodnak választott platformra a Console Corner jóvoltából. Ezen kívül természetesen a Kaja.hu által felajánlott egyenlegfeltöltés és a hivatalos magyar országos ranglistára rögzített eredmény is nélkülözhetetlen járuléka a versenynek.

Regisztrálni a versenyre a bajnoksag.eurofifa.hu oldalon tudtok. Azok akik regisztráltak az előző versenre, az email címük beírásával és az arra a címre kapott jelszóval tudnak belépni és nevezni. Az új játékosoknak pedig természetesen lehetőségük van a regisztrációra.

Az esemény Facebook eventje itt: https://www.facebook.com/events/1593298284231693/

Regisztráció kezdete: november 26.

Verseny időpontja: december 5., péntek (kapunyitás: 17:00)