FIFA Bajnokság: 2015-ben folytatjuk!

Az őszi szezon lezárult! Az első ízben megrendezett FIFA Bajnokságsorozatunk első blokkja, avagy az őszi időszak a december 5-i bajnoksággal véget ért, kis csapatunk és a bajnokság is téli álmot alszik majd és készül a következő, már januári rendezvényre, amivel megnyitjuk a második felét a szezonnak. 

2014. december 5-én Mihálovics Attila győzelmével zárult a hatodik EuroFIFA és kaja.hu közös rendezésű bajnokság, ennek megfelelően pedig a Ranglistánk is hamarosan frissül. Ez alkalommal is a Console Corner biztosította az ajándékot, nem is akármit: a fődij egy egy éves Xbox Live Gold előfizetés volt. Ezek mellett még sok értékes nyeremény, többek közt a nem rég debütált Controller Magazin pár kiadványa is.

Bár a rendezvényen tartottunk egy nem reprezentatív (értsd, bekiabáláson alapuló) közvélemény-kutatást, hogy “legyen-e verseny december 19-én?”, amire nagy örömünkre csak pozitív visszhang jött (akik nemmel feleltek, azokat automatikusan diszkvalifikáltuk..khm…), de végül úgy határoztunk a partnerekkel közösen, hogy a folytatás csak 2015-ben jön. 

Természetesen időben kapjátok majd a jeleket arról, hogy mikor lesz a bajnokság és hol, addig is tartsatok velünk, hiszen kedvenc játéksorozatotokról a legfrissebb infókat még mindig az EuroFIFA oldalán kaphatjátok. Előreláthatólag hamarosan bővül a kis csapatunk és az ünnepeket sem hagyjuk meglepetések nélkül, de erre egy későbbi cikkben majd kitérünk. Addig is tessék nyüstölni a kontrollert, vagy a billentyűzetet és irány a tabella élére, a karácsonyfa alatt is.

Tudjátok jól, ” ‘Tis the season to play FIFA!

B4GrgHOCEAAQaD3