FIFA Aréna – Játssz pénzért!

Az utóbbi időben többeteket foglalkoztatott az a téma, hogy miként lehetne egy kis plusz pénzre szert tenni egyszerű online játékkal. Azok akik rajongói voltak a Frei Dossziénak, bizonyára látták az utolsó részek közül azt, amelyben a japán és kínai “bérjátékosokról” volt szó. Nos, az Electronic Arts azért ennyire nagyban nem gondolkozik. Azonban megállapodás született a Virgin Gaming és a játékóriás között, mely lehetővé teszi a biztonságos és legális online játékot… pénzért…

 

ARENA

 

A recept igen egyszerű, mivel akár Facebook felhasználótok segítségével is bejelentkezhettek a rendszerbe, ahol szinte minden létező bankkártyával feltölthetitek virtuális bankszámlátokat. Ezután a FIFA 12 hivatalos rendszerén belül tudtok majd ellenfelet keresni magatoknak és egy bizonyos tét megtétele után játszhattok. Élesben. Valódi összegért. Természetesne a rendszerben különböző tornák és bajnokságok is elérhetőek, melyeknek nevezési díja nem nevezhető borsosnak. Presze akadnak olyanok is melyek teljesen ingyenesek. A fődíj természetesen minden esetben valódi zöldhasúak tömkelege.

 

FIFA 12

 

Jelenleg az EA SPORTS: Aréna névre hallgató kezdeményezés még nem elérhető magyar nyelven. Természetesen ez a jövőben változni fog. Azon játékosaink, akik már játszottak online pókert vagy fogadtak online híresebb weboldalakon, minden fennakadás nélkül tudnak majd játszani. A jelenleg elérhető játékok között egyébként nem csak a FIFA 12 szerepel hanem sok más cím is helyet kapott. Amerikai focitól egészen a kosárlabdáig bármiben összemérhetjük tudásunkat. Természetesne az alapjáték megléte elengedhetetlen az online játék szempontjából. Illegális forrásból szármaozó verzióval azonban próbálkozni sme érdemes. Csak legális utón lehet játszani.

 

FIFA 12 VIRGIN GALACTIC

 

Virgin Gaming-ről azt érdemes tudni, hogy az 1970-es években alapította egy Britt üzletember. Az évek során egy igazi multi-produkt brandé nőtte ki magát a cég. A 90-es években Virgin Group-ként emlegették a céget, ami aztán hivatalossá is vált. Eleinte még csak alkohollal és különbőző exklúzív italokkal való kereskedelemmel foglalkoztak, majd kiterjesztették tevékenységi körüket a kereskedlemi légiközlekedésre és az elektronikus szórakoztató iparra is. Nem kell gondolom bemutatni a Virgin Atlantic, Virgin America vagy az AirAsia X légitársaságokat. Külön érdekesség, hogy jómagam is kapcsolatban álltam a céggel az Egyesült Államokbeli tanulmányaim során. A Virgin Galactic a világ első űr-légitársasága, amely kereskedlemi űrutazást szeretne megvalósítani a következő évtizedben. Ezen kívül persze autók, vonatok, mobiltelefonok és minden amivel kereskedni lehet a részei ennek a cégnek. A lélegzetelállító üzleti háttér és stabilitás tehát tökéletesen megbízhatóvá teszi a Virgin Gaming-et.

 

!INGYENES REGISZTRÁLÁS A VIRGIN GAMING OLDALÁRA!

 

Ti mit gondoltok erről a kezdeményezésről és a pénzért folytatott online játékról? Várjuk kreatív hozzászólásaitokat a cikk alatti Facebook komment mezőben!