FIFA 19: Újabb licenc behúzva

Úgy tűnik idén nagyon beleúztak az EA SPORTS-nál, hogy az eddigi legvalósághűbb FIFA-t kapjuk meg, ugyanis új topbajnokság licencét vásárolta meg a kiadó!

Az Európa Liga, a Bajnokok Ligája és a Borussia Dortmund hivatalos jogai után újabb lépést teszünk a tökéletes felé. A kiadó legújabb bejelenése után az olasz Serie A-nak és B-nek sem kell többet Calcio A/B fedőnéven rejtőznie a játékban, ahogy a Coppa Italia, azaz az olasz kupa is becses nevén szerepelhet a FIFA 19-ben!

A hír ugyan várható volt a játék arca, Cristiano Ronaldo Juventusba igazolása után, de egész eddig vártuk a hivatalos bejelentést az EA-től, mely végre megérkezett. Az örömünk azonban nem lehet teljes, ugyanis néhány vereséget is elszenvedett kedvenc játékunk kiadója a Konamival szemben: a játékban továbbra sem szerepelhet a PES zászlóshajójának, az FC Barcelonának a stadionja, a Nou Camp, ahogyan az orosz bajnokság licence is a japánoknál landolt, így ezúttal kimarad a játékból.

Ahogy azt már jelentettük, egyes információk szerint a BL és EL licencekkel együtt magyar klubcsapat, a MOL Vidi is ott lehet a FIFA 19-ben. Újdonságokat azonban úgy tűnik, emelett is várhatunk, ugyanis a pletykák szerint az egyre több sztárfocistát Ázsiába csábító kínai bajnokság is érkezhet a szeptemberben polcolra kerülő játékba!