FIFA 19: Még mindig nem késő előrendelni!

Már csak néhány napválaszt el minket a  FIFA 19 megjelenésétől, úgyhogy itt az ideje megnézni a legtutibb beszerzési forrásokat! Ha későn ébredő vagy, még mindig nem késő előrendelni az új szoftvert, hogy bezsebeld a tuti ajándékokat is!

Ki ne akarna 5 héten keresztül ingyen Jumbo Premium Gold Packeket kapni az Ultimate Teamben, 5 meccsen keresztül kölcsönkapni Ronaldót és bezsebelni a különleges FUT mezeket? Ja és akkor a különleges focis ajándékokról nem is beszéltünk! Ezek várnak rátok, ha még a megjelenés előtt berendelitek a FIFA 19 Standard Editiont! De még ennél is nagyobb a tét, ha egy szinttel feljebb nézzük a virtuális polcot!

A Konzolvilág.hu idei előrendelési akciójában minden egyes előre megrendelt FIFA 19 szoftver mellé ad valami extrát, amit nem szabad kihagyni! A Football Fanshop jóvoltából az összes vásárló kedvére válogathat hazai vagy külföldi kedvenc csapatának relikviáiból, sőt egy komoly kedvezményt biztosító ajándékkártyát is adnak a vásárlás mellé! De ez nem minden, PC és nextgen konzolok esetében 3 különleges DLC is érkezik az előrendelt játékok mellé! Azonban az Xbox360 és PS3 tulajoknak sem kell aggódniuk, a legjelentősebb ajándékot, az 5 héten keresztül menetrendszerűen érkező Jumbo Premium Gold Packeket ők is megkapják! És ez csak a Standard Edition volt….

Ugyanis ebben az évben kedvenc kiadónk, az EA SPORTS egy különleges Champions Editionnel is készül a legnagyobb játékosoknak! Ez a speciális változat egy leheletnyivel magasabb áron elérhető a hagyományos kiadásnál, azonban nem kicsit éri meg azoknak, akik komolyan belevetik magukat a FUT 2019-es évadába is! Mégpedig azért, mert ezesetben 20 (!!!) héten keresztül kaptok Jumbo Premium Gold csomagokat, választhattok egy 80 és 83 érték közti BL-játékos és Ronaldo mellett Neymar is hozzátok kerül kölcsönben! Arról nem is beszélve, hogy ezesetben már indul is a futár, hiszen a mai naptól elérhető ez a változat!

De ha ez sem elég, van még feljebb is! Az Ultimate Edition ennél is többet nyújt: ezesetben húsz hétig heti két (!!!) Jumbo Premium Gold csomag érkezik menetrendszerűen a Champions Edition feature-ei mellett!

Ha pedig egy új géppel együtt örvendeztetnéd meg magad a FIFA 19-cel, a Konzolvilág.hu ebben is a segítségedre lesz! Ebben az évben hat olyan csomagot is kínálnak, amivel kedvezményes áron szerezheted be PlayStation 4 slim/PRO vagy Xbox One X/S konzolodat a legújabb FIFA-val együtt!

Nincs más hátra, mint előre, biztosítsátok be magatokat már most, hogy már a megjelenés napján FIFA 19-cel a kezében csöngethessen a postás!

És hogy miért pont a Konzolvilágtól vedd meg a játékot? Ha az nem lenne elég, hogy 2004 óta töretlenül megbízható szereplői a hazai gamer életnek, tavaly nyolcszáz bolt közül a vásárlók szavazatai alapján elnyerték az Ország boltja 2016 címet játék kategóriában, valamint Magyarországon egyedülálló módon közvetlen partnerei a Sony-nak és Microsoftnak is! A kiszállítás pedig előrendelés esetén mindig, minden játék esetén ingyenes!

Érdekel az ajánlat? Kattints a képre!